Ba?ak?ehir haftaya yenerse al?r g?t?r?r. Galatasaray art?k alt?m?zda. Yensinler ?unlar? da 1 ma?a insin olay.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Atanur Mehmet Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Gokhan Sari tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa karde?ler basak yenince nas?l ?ampiyon oluyo? Ki bence yenemicek gsyi. Ba?ak takilacaktir mutlaka
O macin ne olacagini hic kestiremiyorum ama eger kazanirlarsa sampiyonlar. Beraberlikte ben sampiyon olacagimiza inaniyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster28. haftan?n son ma?? olan bug?n ki Gen?ler - Gs ma??yla beraber 29. haftan?n Be?ikta?'?m?z i?in hay?rl? olmas? dile?iyle.
Sent from my SM-N910T using Tapatalk
Yorum Yap
-
Ba?ak gelecek hafta kazanacak ve gs kaosa s?r?klenecek.Alanya ve bize kar?? da kaybedecek bence.Bizim Bilic li sezona benzetiyorum durumlarini.Cok iyi forvetleri ve bi o kadar kotu geri dortlusu var.Fakat Ba?ak in son 5 ma??n 2sinde puan kaybedebilecegini d???n?yorum ben.Biz 6 da 6 yapabilir miyiz oras? muamma.
Yorum Yap
-
Aslı Celal Kaan Aytemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya GS yensin, biz GS'yi yenelim....
Bu kadar basit
Yorum Yap
-
Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Celal Kaan Aytemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya GS yensin, biz GS'yi yenelim....
Bu kadar basit
Yorum Yap
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYaln?z Fatih Terim bu sene ?ok ilgin? bir ?ekilde hi? ortal??? kar??t?r?c? a??klamalar vs yapm?yor. Bir kere bile hakem vs demedi bu sene. Aykut Kocaman?n aksine ?ok olgunla?m?? gibi bu ya?tan sonra..
Yorum Yap
Yorum Yap