Aslı Remzi Ozboz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Remzi Ozboz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhaftaya basak in yenmesi bizim sampiyonluk sansimizi sifirlar. gs kesinlikle yenmeli.
Yorum Yap
-
Aslı Ali?an U?ur tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yorum Yap
-
Ba?ak?ehir?in gs kar??s?nda yenilmesi veya berabere kalmas? aras?nda, bizim i?in zerre fark yok. Her ?ekilde Ba?ak?ehir?in bir kez daha puan kaybetmesine kal?r i?imiz. Ancak Ba?ak yenilirse, ma??n galibi olacak olan ?aibeler ?n?m?zde kalacak bu sefer ve ?zg?venleri geri gelecek.
Bu sebeple gs-ibb ma??nda ??kacak bir beraberlik tart??mas?z bir ?ekilde i?imize en ?ok yarayan sonu? olacakt?r.
Yorum Yap
-
gs haftaya basakla berabere kal?r alanya ya yenilir bizim ma?a 58 puanla ??karlar b?y?k ihtimal biz 2 de 2 yap?p 62 puanla ttarenaya gideriz ?nemli olan ba?ak?ehirin kaybetmesi ba?ak?ehirin sa?? solu belli olmuyor bir bak?yorsun hi? kaybetmeyece?i ma?ta puan b?rakabiliyor biz yeterki 2 de 2 yapal?m sonras? Allah kerim
Yorum Yap
-
Aslı Gokhan Sari tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYa karde?ler basak yenince nas?l ?ampiyon oluyo? Ki bence yenemicek gsyi. Ba?ak takilacaktir mutlaka
O macin ne olacagini hic kestiremiyorum ama eger kazanirlarsa sampiyonlar. Beraberlikte ben sampiyon olacagimiza inaniyorum.
Yorum Yap
Yorum Yap