Gel de yanma ?u belediye ma??na ya,berabere bile kalsayd?k yetecekti
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Basak maglup olursa puanlarimiz ayni oluyor,gs yi yensek bile lider yine basak oluyor malesefAslı Talha Ta?k?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterba?ak?ehir galatasaray? haftaya yenerse hi? tak?lmadan ?ampiyon olurlar m? ki? cimbom haftaya yense 2 hafta sonra arena da bas?p ge?ip lider olma ?ans?m?z da var. bilemiyorum.
Yorum Yap
-
Kayserispor ma?lar? kesin berabere rahat olsun herkesAslı Hasim Cinki tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nemli olan ?BB onlar nas?l tak?lacak :S
Yorum Yap
-
Arena da bas?p ge?ebilir miyiz emin de?ilim ben.Aslı Talha Ta?k?n tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterba?ak?ehir galatasaray? haftaya yenerse hi? tak?lmadan ?ampiyon olurlar m? ki? cimbom haftaya yense 2 hafta sonra arena da bas?p ge?ip lider olma ?ans?m?z da var. bilemiyorum.
Yorum Yap
-
Kayseriden umut beklemeyin..sald?lar..Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKayserispor ma?lar? kesin berabere rahat olsun herkesAslı Hasim Cinki tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nemli olan ?BB onlar nas?l tak?lacak :S.gif)
Yorum Yap
-
👍🏻👍🏻🙏🏻🙏🏻 Ceza kalkt? m? kompleAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNas?l? E?leniyor muyuz?
Yorum Yap
Yorum Yap