Aslı Emin Cengiz tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Emin Cengiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Forum Kurulu 4 tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCezas? 6 hafta ertelendi.
Yeterki Halil Umut bu topige ilk mesajini yazsin
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAykut hala 3-1 yendi?imiz ma?? konu?uyor C?neyt hatal? karar verdi ikili averajda geri d??t?k diyor. ?ampiyon olamayacaklar?n?n fark?nda bunlar. Bizi ge?menin hesab?n? yap?yorlar
Diger taraftan gercek tehdidin Besiktas oldugunu d???nd???n? de g?steriyor. GS'ye degil Besiktas'a sald?r?yor.
Yorum Yap
-
Aslı Forum Kurulu 4 tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCezas? 6 hafta ertelendi.
Quaresma y? ele?tirdim diye trol muamelesi yap?p 3 ay uzakla?t?rd?n?z ?
O kadar mail att?m birine bile cevap vermediniz ?
Ozaman herkesin cezas?n? kald?r?n
Yorum Yap
-
Aslı Enes Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Forum Kurulu 4 tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCezas? 6 hafta ertelendi.
Totem olsun diye bilerek no post cezas? alanlar biliyorum ben bu forumda nereden nereye
Yorum Yap
-
Aslı Enes Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Forum Kurulu 4 tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCezas? 6 hafta ertelendi.
Adama g?re ni muamele yap?yorsunuz ?
belki halil umutta boyle no posta kurban gitmistir...
Yorum Yap
-
?rfan hoca hakl? olarak o hakemin oradan o gol? verebilmesi m?mk?n de?il diyor ki o a??dan ancak ?ans?na karar verirsin ?yle oldu pieroya g?re karar? do?ru ??kt? ( piero da tart???l?r ger?i de). St?dyodaki ?ak?ak??lar g?ntekin de dahil gol do?ru karar neyi ele?tiriyorsun hakem do?ruyu yapm?? dediler. Ayn? hakem 2. Golde ofsayt? ?alm?yor g?z?n?n ?n?nde. Azizin a??klamalar?, ?d?l almas? vs son haftalar i?in tehlikeli ?eyler d?n?yor
Yorum Yap
-
Merhaba.
?nstagram ve facebookda Umut Ayaz olarak ge?iyor ismim soyismim. Kimlik hatas? Eyaz.
Neyse konuya d?nelim.
Ufuk Sar?ca denen vasat ko?a Ergin Ataman'?n ?ap?nda bi hoca de?il demeye getirdigim i?in tam 3 ay ceza ald?m.
Bu forumda neler neler dendi sporcular?m?za, hocalara. Kimsenin g?revini sorgulamak haddime de?il ama liyakat esasl? olmal? kurallar kadar basit ?eylere ceza verilip ?ok daha a??r ?eyler cezas?z b?rak?l?rsa adalet sa?lanmaz. Cezam kald?r?lmas?n. Arkada?lar ?srar ediyor diye ma? konular?n? a?ar?m sadece, ceza neyse ?ekeriz. Dert olmas?n insanlara.
S?per Lig ma?lar?na gelecek olursak, arkada?lardan s?rekli DM al?yorum aylard?r konuyu sen a? diye. B?yle bi totem yapt?k gidiyoruz, iyi de gittik Allah var 2 sene ?ampiyon olduk. Totem, sinerji, u?ur ne dersek diyelim az?c?k da faydam?z olduysa Be?ikta?'?m?za -?ansla- ne mutlu bize.
Yeni hafta konusunu a?al?m yar?n ki Gen?ler ma?? da i?inde olsun bari o ma?ta Gs puan kaybetsinEn son düzenleyen Halil Umut Eyaz; 09-04-2018, 01:57.
Yorum Yap
-
Aslı Yasin ?zt?rk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Enes Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Forum Kurulu 4 tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCezas? 6 hafta ertelendi.
Adama g?re ni muamele yap?yorsunuz ?
belki halil umutta boyle no posta kurban gitmistir...
En az 50 tane mail att?m birine bile cevap vermediler. O arkada?? tan?m?yorum bile kimseyle derdim yok ancak ortada bi kural varsa bu herkes i?in ayn? olmal?d?r. Bizi adam yerine koymay?p niye ceza ald???m?z? s?ylemeyen forum kuruluna sitemim
Yorum Yap
Yorum Yap