Bu adamlar?n kalan ma? fikst?r? kolay dedi?imizde iki ma? kazanamaz diyenler vard?. Bunlar?n ?u i?ren? futbolla buralarda olmalar?na sinir oluyorum.

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş

Bu konu kapatıldı.

X
X
- 

Ben de kendimi feda edebilirimAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Forum Kurulu 4 , di?er ma?lar? tart??t???m?z hafta ma?lar? konular?n? a?arak rakiplere puan kaybettiren Halil Umut Eyaz'?n cezas?n? kald?r?p beni banlay?n. Son 6 hafta telafisi yok...
Yorum Yap
 - 

Halil Umut geri gelmezse ?ampiyonlu?u falan unutal?m...Adam ka? hafta rakiplere puan kaybettirdi.. Cezas? ne zaman bitiyor g?rebiliyor muyuz ?Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen de kendimi feda edebilirimAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Forum Kurulu 4 , di?er ma?lar? tart??t???m?z hafta ma?lar? konular?n? a?arak rakiplere puan kaybettiren Halil Umut Eyaz'?n cezas?n? kald?r?p beni banlay?n. Son 6 hafta telafisi yok...
Bu adam yak?nda d?nmezse ve ?ampiyon olamazsak vebali forum kurulu olur onu da s?yleyeyim

Yorum Yap
 - 

Niye ceza ald? onu bilen de yokAslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHalil Umut geri gelmezse ?ampiyonlu?u falan unutal?m...Adam ka? hafta rakiplere puan kaybettirdi.. Cezas? ne zaman bitiyor g?rebiliyor muyuz ?Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen de kendimi feda edebilirimAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Forum Kurulu 4 , di?er ma?lar? tart??t???m?z hafta ma?lar? konular?n? a?arak rakiplere puan kaybettiren Halil Umut Eyaz'?n cezas?n? kald?r?p beni banlay?n. Son 6 hafta telafisi yok...
Bu adam yak?nda d?nmezse ve ?ampiyon olamazsak vebali forum kurulu olur onu da s?yleyeyim
Yorum Yap
 - 

Bence topik onun ismiyle a??lmal?, as?l totem oyduAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertan?yan falan yok mu gerekirse ?ifremi vereyim konuyu yine o a?s?n bi' nebze faydas? olur belki

Yorum Yap
 - 

Facebook Instagram ve Twitter'da yok. Acaba hi? yok muydu Halil Umut, bizim hayali kahraman?m?z m?yd??Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertan?yan falan yok mu gerekirse ?ifremi vereyim konuyu yine o a?s?n bi' nebze faydas? olur belki
Yorum Yap
 - 

Kupa ma??nda oynayabilecek miAslı Forum Kurulu 4 tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCezas? 6 hafta ertelendi.
Yorum Yap
 - 

Aslı Serdar.Korkmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKupa ma??nda oynayabilecek miAslı Forum Kurulu 4 tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCezas? 6 hafta ertelendi.
Serdar Korkmaz ile s?zle?memiz fesh edilmesi durumunda oynatmay? d???n?yoruz.FORUM KURALLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Yap
 - 

Sezonun k?r?lma an? olabilir buAslı Forum Kurulu 4 tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCezas? 6 hafta ertelendi.

Yorum Yap

Yorum Yap