Bu adamlar?n kalan ma? fikst?r? kolay dedi?imizde iki ma? kazanamaz diyenler vard?. Bunlar?n ?u i?ren? futbolla buralarda olmalar?na sinir oluyorum.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Forum Kurulu 4 , di?er ma?lar? tart??t???m?z hafta ma?lar? konular?n? a?arak rakiplere puan kaybettiren Halil Umut Eyaz'?n cezas?n? kald?r?p beni banlay?n. Son 6 hafta telafisi yok...
Yorum Yap
-
Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Forum Kurulu 4 , di?er ma?lar? tart??t???m?z hafta ma?lar? konular?n? a?arak rakiplere puan kaybettiren Halil Umut Eyaz'?n cezas?n? kald?r?p beni banlay?n. Son 6 hafta telafisi yok...
Bu adam yak?nda d?nmezse ve ?ampiyon olamazsak vebali forum kurulu olur onu da s?yleyeyim
Yorum Yap
-
Aslı ?a?da? Ula? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster@Forum Kurulu 4 , di?er ma?lar? tart??t???m?z hafta ma?lar? konular?n? a?arak rakiplere puan kaybettiren Halil Umut Eyaz'?n cezas?n? kald?r?p beni banlay?n. Son 6 hafta telafisi yok...
Bu adam yak?nda d?nmezse ve ?ampiyon olamazsak vebali forum kurulu olur onu da s?yleyeyim
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertan?yan falan yok mu gerekirse ?ifremi vereyim konuyu yine o a?s?n bi' nebze faydas? olur belki
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı göstertan?yan falan yok mu gerekirse ?ifremi vereyim konuyu yine o a?s?n bi' nebze faydas? olur belki
Yorum Yap
-
Aslı Forum Kurulu 4 tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCezas? 6 hafta ertelendi.
Yorum Yap
-
Aslı Serdar.Korkmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Forum Kurulu 4 tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCezas? 6 hafta ertelendi.
Serdar Korkmaz ile s?zle?memiz fesh edilmesi durumunda oynatmay? d???n?yoruz.FORUM KURALLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Yap
-
Aslı Forum Kurulu 4 tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterCezas? 6 hafta ertelendi.
Yorum Yap
Yorum Yap