Aslı ?brahim Su tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Umit Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umit Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhttp://tr.beinsports.com/haber/golde...bi-piero-verdi
ba?ak?ehir'in ikinci gol?. arkadan mal mal konu?an kimse b?lent korkmaz iyi cevap vermi?. bu adam?n yorumlar?n? bazen ?ok ak?ll?ca buluyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Veli Ozbolat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umit Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet K?se tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Umit Bulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterhttp://tr.beinsports.com/haber/golde...bi-piero-verdi
ba?ak?ehir'in ikinci gol?. arkadan mal mal konu?an kimse b?lent korkmaz iyi cevap vermi?. bu adam?n yorumlar?n? bazen ?ok ak?ll?ca buluyorum.
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSinsi adiler fenerlileride yanlar?na ?ekmeye ?al???yorlar. Trabzonun ?ampiyonlu?u ?st?ne oynamalar?n?n sebebi bu. Bu kadar sinsi bir camia olamaz
MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGolcu boyle oluyor
Sent from my iPhone using TapatalkAslı ?brahim Su tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs nin fikst?r?n? g?sterdi az ?nce. Adamlar?n Ba?ak?ehir'le ma?lar? var daha. Ayr?ca Gen?ler ve Alanya deplasmanlar? da var. Her ikisi de d??me hatt?nda. Ben her iki ma?ta da kay?p bekliyorum gs den.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Sercan Mert Pulurlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSinsi adiler fenerlileride yanlar?na ?ekmeye ?al???yorlar. Trabzonun ?ampiyonlu?u ?st?ne oynamalar?n?n sebebi bu. Bu kadar sinsi bir camia olamaz
MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHer ma? ayn? terane. Yok rakipte ?u s?k?nt?l? bu satm??. Bitmedi gitti.
Biz d?nk? gibi gidelim arenaya ilk yar?n?n h?rs?n? ??karacak adamlar bizden.
Ts yi deplasmanda tokatlad?k geldik. Bizim gibi y?r?meye mecali olmayan tak?ma kendi sahalar?nda varl?k g?steremediler. Bu i?tahl? gsye mi direneceklerdi.
Biz biraz toparlamazsak ?ok daha k?t?s? ?n?m?zde bekliyor.
Para bozmu? bizimkileri.
?ampiyonlu?u takan oldu?unu d???nm?yorum.
Oynanan futbol bunu g?steriyor.
Yorum Yap
-
Aslı Erdem ?zkan tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?ok merak ediyorum acaba bizim forvetimizde Gomis olsayd? ?u an lig nas?l bi durumda olurdu?
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan Midilli tarafından Gönderilmiş Mesajı göster28. Hafta ba?l???n? @Halil Umut Eyaz a?s?n
Nokta.
"SizdeLigiKoyacakY?rekYokNaparsan?zYap?nB?kt?rd?n? zArt?k"
ve b?yle d???nen belki 100 ki?i vard?r
Yorum Yap
Yorum Yap