Lopes'i seneye alal?m
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
??km??t?r ??kmam??t?r bilememde bu pozisyon bu a??dan yorumlanamaz.Tam ?izgiden ya da ku? bak??? bak?lmas? laz?mAslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yaz?klar olsun!
Yorum Yap
-
Ayn? fikirdeyiz abi ki basak gs deplasman?ndan sonra en zor deplasman?n? oynad? benceAslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeyler bizde ???k s?f?r,sezon ba??ndan beri ?ampiyon olamayaca??z diye bas bas ba??r?yor tak?m, b?rak?n ba?ak kazans?n,y?r?s?n, biz olamayacaksak onlar olsun, Allah a?k?na ?u ?erefsiz gs ?ampiyonlu?u mu yoksa sessiz sedas?z ge?ip gidecek ba?ak ?ampiyonlu?u mu?
Bu sene ba?ak ?ampiyonlu?u seneye de tekrar bizim ?ampiyonlu?a fitim ben art?k bu sezon, yeter ki ?u yosmalar ?ampiyon olmas?n!
Cidden biz olam?yorsak basak olsun en az?ndan sessiz sedas?z ge?er
Yorum Yap
-
??km??t?r ??kmam??t?r bilmem mi hangi a??dan bakarsan bak top 30 cm d??ar?da en azAslı Muhammet Akka? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??km??t?r ??kmam??t?r bilememde bu pozisyon bu a??dan yorumlanamaz.Tam ?izgiden ya da ku? bak??? bak?lmas? laz?mAslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yaz?klar olsun!
Yorum Yap
-
bilal bey buradan bunu mu anlad?n?z?Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??km??t?r ??kmam??t?r bilmem mi hangi a??dan bakarsan bak top 30 cm d??ar?da en azAslı Muhammet Akka? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??km??t?r ??kmam??t?r bilememde bu pozisyon bu a??dan yorumlanamaz.Tam ?izgiden ya da ku? bak??? bak?lmas? laz?mAslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yaz?klar olsun!
Yorum Yap
-
Ayak ve top hizas?na bak?n. Sonra aya?a ve ?izgiye bak?n. Hakemcikler Bunu nas?l g?rm?yor hayret.Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??km??t?r ??kmam??t?r bilmem mi hangi a??dan bakarsan bak top 30 cm d??ar?da en azAslı Muhammet Akka? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??km??t?r ??kmam??t?r bilememde bu pozisyon bu a??dan yorumlanamaz.Tam ?izgiden ya da ku? bak??? bak?lmas? laz?mAslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yaz?klar olsun!
Yorum Yap
-
Akl?n yolu bir karde?im, bizim beyzadeler zerre kadar istemedi bu sezon ?ampiyonlu?u,4 ma? seri yapamayan, 3 ma?? bile zar zor bir ya da iki kere yap?p hemen her deplasmanda puan b?rakan tak?m ?ampiyon olamaz maalesef!Aslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAyn? fikirdeyiz abi ki basak gs deplasman?ndan sonra en zor deplasman?n? oynad? benceAslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeyler bizde ???k s?f?r,sezon ba??ndan beri ?ampiyon olamayaca??z diye bas bas ba??r?yor tak?m, b?rak?n ba?ak kazans?n,y?r?s?n, biz olamayacaksak onlar olsun, Allah a?k?na ?u ?erefsiz gs ?ampiyonlu?u mu yoksa sessiz sedas?z ge?ip gidecek ba?ak ?ampiyonlu?u mu?
Bu sene ba?ak ?ampiyonlu?u seneye de tekrar bizim ?ampiyonlu?a fitim ben art?k bu sezon, yeter ki ?u yosmalar ?ampiyon olmas?n!
Cidden biz olam?yorsak basak olsun en az?ndan sessiz sedas?z ge?er
Yorum Yap
Yorum Yap