Lopes'i seneye alal?m
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yaz?klar olsun!
Yorum Yap
-
Aslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeyler bizde ???k s?f?r,sezon ba??ndan beri ?ampiyon olamayaca??z diye bas bas ba??r?yor tak?m, b?rak?n ba?ak kazans?n,y?r?s?n, biz olamayacaksak onlar olsun, Allah a?k?na ?u ?erefsiz gs ?ampiyonlu?u mu yoksa sessiz sedas?z ge?ip gidecek ba?ak ?ampiyonlu?u mu?
Bu sene ba?ak ?ampiyonlu?u seneye de tekrar bizim ?ampiyonlu?a fitim ben art?k bu sezon, yeter ki ?u yosmalar ?ampiyon olmas?n!
Cidden biz olam?yorsak basak olsun en az?ndan sessiz sedas?z ge?er
Yorum Yap
-
Aslı Muhammet Akka? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yaz?klar olsun!
Yorum Yap
-
Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muhammet Akka? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yaz?klar olsun!
Yorum Yap
-
Aslı Bilal Pay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muhammet Akka? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı göster
Yaz?klar olsun!
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeyler bizde ???k s?f?r,sezon ba??ndan beri ?ampiyon olamayaca??z diye bas bas ba??r?yor tak?m, b?rak?n ba?ak kazans?n,y?r?s?n, biz olamayacaksak onlar olsun, Allah a?k?na ?u ?erefsiz gs ?ampiyonlu?u mu yoksa sessiz sedas?z ge?ip gidecek ba?ak ?ampiyonlu?u mu?
Bu sene ba?ak ?ampiyonlu?u seneye de tekrar bizim ?ampiyonlu?a fitim ben art?k bu sezon, yeter ki ?u yosmalar ?ampiyon olmas?n!
Cidden biz olam?yorsak basak olsun en az?ndan sessiz sedas?z ge?er
Yorum Yap
Yorum Yap