D???n?p duruyorum hangi skor bizim avantaj?m?za olur kestiremiyorum, fener al?rsa havaya girer kolay fikst?r? var ?n?nde, gs al?rsa kad?k?y'de feneri yenmenin moraliyle biraz daha ?zg?ven kazan?r, en iyisi bol k?rm?z?l? beraberlik.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı G?ktu? Durmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?imdi son karar berabere mi bitsin fb mi kazans?n ben emin olam?yorum
LG-H815 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
K?saca her ne kadar do?a kanunlar?na ayk?r? da olsa;
sald?r kanarya!
Yorum Yap
-
Bencebol kirmizi tartismali gundemi meagul edecek bi hafta boyunca bir beraberlik en iyisi bizde enersek hem gs ile 1 puana duser fener sezonun en garanti macinda alamadigi icin sexin arifeisnde iyice karisir
1 fener tamamen kopar en kolay fiksture sahip takim.
Gs bu tartisma ortaminda gundem yogunluggunda konsantre olamaz haftayada ts bi supriz yapar.
Tartismali kavgali bi mac olsun ki olacakta yani kacari yok herkes dostluk kardeslik durumu diyor ama o macta bozulacak keza gs iyi durumda formda forveti oldugu donemde ?artik yeter yenelim? parolasiyla gidiyor ee fenerde bu hirsa karsilik verecek evinde donum noktasi maci oynuyor gs son antreman taraftariyla yapti taktiksel ve oyun olarka olmasada agresiflik bi adrenalin yukledi futbolcularda bi sinir hali kesin olacak.
Eglenceli bi aksam bizi bekliyor gencler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSON DAK?KA - Fenerbah?e'nin 11'i: Volkan, ?ener, Nuestadter, Skrtel, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Dirar, Mehmet Ekici, Giuliano, Soldado
SON DAK?KA - Galatasaray'?n 11'i: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Sel?uk, Garry Rodrigues, Feghouli, Belhanda, Gomis
Yorum Yap
Yorum Yap