Negredo bizde ??yle gol atabilir mi acaba?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ben spiker olsam bende ?utlar? ?ok temiz derdim ??nk? ?utlar? ?ok temiz.Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMetiyeler falan d?z?yor spikere bak gomis ?utlar? ?ok temiz falan diye m?cadeleyi biz bunlarla yap?yoruz yetmiyor birde i?imizdeki irlandal?lar ??k?yor.
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Yorum Yap
-
Negredo gol atsa da nasil atarsa atsin raziyiz. Adam karabuke atamadiAslı Mert Gulec tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNegredo bizde ??yle gol atabilir mi acaba?
Yorum Yap
-
S?per Lig 23. Hafta Ma?lar?
Bursan?n yedi?i gol? amat?r k?me tak?m? yemez 5 ki?i yan yana gomis i izliyor, birbirlerine sen tut i?areti yap?yor
B?yle pozisyon hatas? olur mu

Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildiEn son düzenleyen Ergin Tahiroglu; 23-02-2018, 21:24.
Yorum Yap
-
Bence denmemeli temiz olmas? ?nemli de?il tarafs?z anlatman gerekiyor ma??Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen spiker olsam bende ?utlar? ?ok temiz derdim ??nk? ?utlar? ?ok temiz.Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMetiyeler falan d?z?yor spikere bak gomis ?utlar? ?ok temiz falan diye m?cadeleyi biz bunlarla yap?yoruz yetmiyor birde i?imizdeki irlandal?lar ??k?yor.
Yorum Yap
-
Taraf tutmu? mu oluyor ger?ekleri s?yleyince? ?imdi Batalla 40 metreden gol atsa m?kemmel bir gol oldu?unu da dememeli ?yleyseAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence denmemeli temiz olmas? ?nemli de?il tarafs?z anlatman gerekiyor ma??Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen spiker olsam bende ?utlar? ?ok temiz derdim ??nk? ?utlar? ?ok temiz.Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMetiyeler falan d?z?yor spikere bak gomis ?utlar? ?ok temiz falan diye m?cadeleyi biz bunlarla yap?yoruz yetmiyor birde i?imizdeki irlandal?lar ??k?yor.
Yorum Yap
Yorum Yap