Kendi sahanda 0-1 yeniksin 88 de forvet sokuyorsun bunlarda hocay?m diyor i?te..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
1-0 ?ndesin santrafor ??kar?p stoper sokup gol? yiyorsun, o da ayr? bi enteresan.Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKendi sahanda 0-1 yeniksin 88 de forvet sokuyorsun bunlarda hocay?m diyor i?te..
Yorum Yap
-
Biz olamazsak hakkimizi senelerce yiyen fener gs mi olsun yani? Gayet normal insanlarin biz olamazsak basaksehir olsun demesi. Aykutu fatih terimi falan mi izleyelim, bize her mac soven fenerlileri gslileri mi gorelim sevinirkenAslı Koray Karata? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasaksehir ?ampiyon olsun diyen arkada?lar var burda ben ona ayr? yan?yorum ma?a ayr? k?l oldum o ayr? ama Be?ikta? olmazsa ?u olsun bu olsun muhabbeti b?y?k sa?mal?k ?u emre yi ardayi abdullah avciyi g?r?nce kufretmeden duramiyorum tutam?yorum kendimi.
Yorum Yap
-
O ara Love'?n sar? kart? vard? ve pek ikili m?cadeleye giremiyordu. Benim d???ncem Talisca'y? ??kartacakt? sonra da Love-Negredo yapacakt?. Love'? ?imdi ??kartay?m sonra Negredo'yu al?r?m diyordu ama gol gelince Talisca da oyunda kald?.Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster1-0 ?ndesin santrafor ??kar?p stoper sokup gol? yiyorsun, o da ayr? bi enteresan.Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKendi sahanda 0-1 yeniksin 88 de forvet sokuyorsun bunlarda hocay?m diyor i?te..
Yorum Yap
-
Ben Be?ikta? olmazsa kimin oldu?u hi? umrumda de?il diyorum bunun da normal oldu?unu d???n?yorum gs ve fb den tiksinecek derecede nefret etmem bunu de?i?tirmiyor. Kayna?? belli olmayan paralarla ?ampiyonlu?a oynayan tak?m hak yemiyor mu ?Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz olamazsak hakkimizi senelerce yiyen fener gs mi olsun yani? Gayet normal insanlarin biz olamazsak basaksehir olsun demesi. Aykutu fatih terimi falan mi izleyelim, bize her mac soven fenerlileri gslileri mi gorelim sevinirkenAslı Koray Karata? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasaksehir ?ampiyon olsun diyen arkada?lar var burda ben ona ayr? yan?yorum ma?a ayr? k?l oldum o ayr? ama Be?ikta? olmazsa ?u olsun bu olsun muhabbeti b?y?k sa?mal?k ?u emre yi ardayi abdullah avciyi g?r?nce kufretmeden duramiyorum tutam?yorum kendimi.
Yorum Yap
-
Gs ve fb kadar yemiyor. O 2 camianin yapmadigi kalmadi, hakemler sikeler tesvikler, daha dun masalari operasyon yapti. Basaksehir bize stadimiz yokken stadini acti, sebaya kulubumuze vs kimseye tek kufurlerini duymadim.Aslı Koray Karata? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen Be?ikta? olmazsa kimin oldu?u hi? umrumda de?il diyorum bunun da normal oldu?unu d???n?yorum gs ve fb den tiksinecek derecede nefret etmem bunu de?i?tirmiyor. Kayna?? belli olmayan paralarla ?ampiyonlu?a oynayan tak?m hak yemiyor mu ?Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiz olamazsak hakkimizi senelerce yiyen fener gs mi olsun yani? Gayet normal insanlarin biz olamazsak basaksehir olsun demesi. Aykutu fatih terimi falan mi izleyelim, bize her mac soven fenerlileri gslileri mi gorelim sevinirkenAslı Koray Karata? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasaksehir ?ampiyon olsun diyen arkada?lar var burda ben ona ayr? yan?yorum ma?a ayr? k?l oldum o ayr? ama Be?ikta? olmazsa ?u olsun bu olsun muhabbeti b?y?k sa?mal?k ?u emre yi ardayi abdullah avciyi g?r?nce kufretmeden duramiyorum tutam?yorum kendimi.
Basakla gs ve fbyi ayni kefede gormen inanilmaz bir olay
Yorum Yap
-
Oo neler yapard? bu haftaTrabzonla oynasayd?k, seyircileri ma?a ?a??r?rd? bu ma? d?n?m noktas? derdi.Antalyadayken Be?ikta? hakemlerle bizi yendi diye b?t?n televizyonlara ??kard? vs.Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?al?mbay Reyiz t?m h?rs?yla bize ?elmeyi takar, sezon bitimine kadar kal?r, sezon sonu kovulur.
Yorum Yap
-
Ozaman volkan demirelle fatih terimi izlersin. Ya da aykut kocamanla aziz y?ld?r?m da olabilir. 20 g?n tv de sinir bozucu a??klamalar?n? g?r?r?zAslı Koray Karata? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasaksehir ?ampiyon olsun diyen arkada?lar var burda ben ona ayr? yan?yorum ma?a ayr? k?l oldum o ayr? ama Be?ikta? olmazsa ?u olsun bu olsun muhabbeti b?y?k sa?mal?k ?u emre yi ardayi abdullah avciyi g?r?nce kufretmeden duramiyorum tutam?yorum kendimi.
Yorum Yap
Yorum Yap