Kendi sahanda 0-1 yeniksin 88 de forvet sokuyorsun bunlarda hocay?m diyor i?te..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKendi sahanda 0-1 yeniksin 88 de forvet sokuyorsun bunlarda hocay?m diyor i?te..
Yorum Yap
-
Aslı Koray Karata? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasaksehir ?ampiyon olsun diyen arkada?lar var burda ben ona ayr? yan?yorum ma?a ayr? k?l oldum o ayr? ama Be?ikta? olmazsa ?u olsun bu olsun muhabbeti b?y?k sa?mal?k ?u emre yi ardayi abdullah avciyi g?r?nce kufretmeden duramiyorum tutam?yorum kendimi.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKendi sahanda 0-1 yeniksin 88 de forvet sokuyorsun bunlarda hocay?m diyor i?te..
Yorum Yap
-
Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Koray Karata? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasaksehir ?ampiyon olsun diyen arkada?lar var burda ben ona ayr? yan?yorum ma?a ayr? k?l oldum o ayr? ama Be?ikta? olmazsa ?u olsun bu olsun muhabbeti b?y?k sa?mal?k ?u emre yi ardayi abdullah avciyi g?r?nce kufretmeden duramiyorum tutam?yorum kendimi.
Yorum Yap
-
Aslı Koray Karata? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Koray Karata? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasaksehir ?ampiyon olsun diyen arkada?lar var burda ben ona ayr? yan?yorum ma?a ayr? k?l oldum o ayr? ama Be?ikta? olmazsa ?u olsun bu olsun muhabbeti b?y?k sa?mal?k ?u emre yi ardayi abdullah avciyi g?r?nce kufretmeden duramiyorum tutam?yorum kendimi.
Basakla gs ve fbyi ayni kefede gormen inanilmaz bir olay
Yorum Yap
-
Aslı Metin Y?lmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?al?mbay Reyiz t?m h?rs?yla bize ?elmeyi takar, sezon bitimine kadar kal?r, sezon sonu kovulur.
Yorum Yap
-
Aslı Koray Karata? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasaksehir ?ampiyon olsun diyen arkada?lar var burda ben ona ayr? yan?yorum ma?a ayr? k?l oldum o ayr? ama Be?ikta? olmazsa ?u olsun bu olsun muhabbeti b?y?k sa?mal?k ?u emre yi ardayi abdullah avciyi g?r?nce kufretmeden duramiyorum tutam?yorum kendimi.
Yorum Yap
Yorum Yap