tek zay?f yan olarak g. inleri g?r?yorum maalesef ki kendisini ?ok severim - ?ok temposuz
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Bar?? Ortak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdamlar bo? pozisyonda bo? adam? buluyor tiktak i?liyor d?n talisca 40m.den as?lmay? tercih ediyor ?n?nde bombo? love varken yetenek de biryere kadar
Yorum Yap
-
Visca 11.asistini yapmis ama hic ozenmiyorum, gecen sene asist krali lens bizde ama hali ortada. Visca gelse onu da curuturuz.
Ligin en efektif sol beki caner bizde, 2 3 sene ortasahayi tek basina tasiyan oguzhan bizde, talisca gibi her an her seyi yapacak bir silah var. Ama hucum organizasyonu ve etkinligi olarak fenerden bile gerideyiz
Yorum Yap
-
Aslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla ben hic oyle basaksehir olmas?n kafas?nda degilim biz olamayacaksak basaksehir olsun fb yap?lanmaya gider mecbur
gs de klubu ya kapat?r ya satar sampiyon olamazsa o yuzden renkliler olmamal?
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla ben hic oyle basaksehir olmas?n kafas?nda degilim biz olamayacaksak basaksehir olsun fb yap?lanmaya gider mecbur
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Murat Aysan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Kartal Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterValla ben hic oyle basaksehir olmas?n kafas?nda degilim biz olamayacaksak basaksehir olsun fb yap?lanmaya gider mecbur
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHayret Burak kendi pozisyonuna penalti yok mu dedi?
MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap