Baskan cince mesaj yayinlamaya devam etsin millet yarattigi hakem algilariyla zirveye oynuyor

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş

Bu konu kapatıldı.

X
X
- 

?yle deme ba?ak yerine gsfb ?ampiyonlu?u tercih edenler varAslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryarin insallah basaksehir kazanir, ben bu serefsizlerin sampiyonluk gosterilerini fln kaldiramam bu saatten sonra.
Daha ?erfliymi?ler ba?aktan
"SizdeLigiKoyacakY?rekYokNaparsan?zYap?nB?kt?rd?n? zArt?k"
Yorum Yap
 - 

3 ma?ta da ?amar? bas?caks?n ak?llar? ba?lar?na gelecek...Aslı Berke Tiftik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya ??k?p ?u k?pek soylar?n? o sahaya g?mmezseniz size yaz?klar olsun. Az biraz bizim hisseti?imiz gibi hissedin yeter be!
Yorum Yap
 - 

Ger?ekten b?yle d???nenlere hayret ediyorum bir ka? haftad?r. Hi? olmazsa arkada?lar?m sevinsin diyenler bile vardi. Ben ise Azizi Mahmut'u Volkani, Fato?'u Sel?uk'u; bir gram hak adalet objektiflik bilmeyen onursuz g?ruhlar?n?, y?llard?r bizden ?ald?klar?n? d???nd?k?e mide bulant?s? ge?iriyorumAslı Ramazan Midilli tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yle deme ba?ak yerine gsfb ?ampiyonlu?u tercih edenler varAslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryarin insallah basaksehir kazanir, ben bu serefsizlerin sampiyonluk gosterilerini fln kaldiramam bu saatten sonra.
Yorum Yap
 - 

o insanlar banada tuhaf geliyor...Aslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGer?ekten b?yle d???nenlere hayret ediyorum bir ka? haftad?r. Hi? olmazsa arkada?lar?m sevinsin diyenler bile vardi. Ben ise Azizi Mahmut'u Volkani, Fato?'u Sel?uk'u; bir gram hak adalet objektiflik bilmeyen onursuz g?ruhlar?n?, y?llard?r bizden ?ald?klar?n? d???nd?k?e mide bulant?s? ge?iriyorumAslı Ramazan Midilli tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yle deme ba?ak yerine gsfb ?ampiyonlu?u tercih edenler varAslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryarin insallah basaksehir kazanir, ben bu serefsizlerin sampiyonluk gosterilerini fln kaldiramam bu saatten sonra.
Yorum Yap
 - 

Senelerce bu 2 camia hakkimizi yedi yapmadiklari kalmadi, daha dun masanin teki dogradi bizi ama basaksehir yerine fb gs olsun diyenler var. Cidden cok degisikAslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGer?ekten b?yle d???nenlere hayret ediyorum bir ka? haftad?r. Hi? olmazsa arkada?lar?m sevinsin diyenler bile vardi. Ben ise Azizi Mahmut'u Volkani, Fato?'u Sel?uk'u; bir gram hak adalet objektiflik bilmeyen onursuz g?ruhlar?n?, y?llard?r bizden ?ald?klar?n? d???nd?k?e mide bulant?s? ge?iriyorumAslı Ramazan Midilli tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?yle deme ba?ak yerine gsfb ?ampiyonlu?u tercih edenler varAslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryarin insallah basaksehir kazanir, ben bu serefsizlerin sampiyonluk gosterilerini fln kaldiramam bu saatten sonra.
Yorum Yap

Yorum Yap