Baskan cince mesaj yayinlamaya devam etsin millet yarattigi hakem algilariyla zirveye oynuyor
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryarin insallah basaksehir kazanir, ben bu serefsizlerin sampiyonluk gosterilerini fln kaldiramam bu saatten sonra.
Daha ?erfliymi?ler ba?aktan
"SizdeLigiKoyacakY?rekYokNaparsan?zYap?nB?kt?rd?n? zArt?k"
Yorum Yap
-
Aslı Berke Tiftik tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya ??k?p ?u k?pek soylar?n? o sahaya g?mmezseniz size yaz?klar olsun. Az biraz bizim hisseti?imiz gibi hissedin yeter be!
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan Midilli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryarin insallah basaksehir kazanir, ben bu serefsizlerin sampiyonluk gosterilerini fln kaldiramam bu saatten sonra.
Yorum Yap
-
Aslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan Midilli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryarin insallah basaksehir kazanir, ben bu serefsizlerin sampiyonluk gosterilerini fln kaldiramam bu saatten sonra.
Yorum Yap
-
Aslı Ceyhun Kavrayici tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ramazan Midilli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryarin insallah basaksehir kazanir, ben bu serefsizlerin sampiyonluk gosterilerini fln kaldiramam bu saatten sonra.
Yorum Yap
Yorum Yap