Aslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Cihan Yaman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeyler egri oturup dogru konusalim. Gs bugun yenerse onundeki 4 5 mac kolay maclar, farki acar gider bunlar. Bizim takimin ustuste 2 mac kazanacak hali mi var? Biz bayilmiyoruz yoksa basaksehir icin
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Arikan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLensin, love in pozisyonu gozumun onunden gitmiyor
Yorum Yap
-
Abi munihe elenene kadar yukar?daki tak?mlar ne kadar puan kaybederse kard?r bizimkiler ancak munih maclar?ndan sonra ay?lacak 2. Olursak seneye yine cl ye kat?l?r?z oyuncularda fark?na varacaklard?r
Umar?m fb ve ts deplasmanlar? bittiginde yukar?yla en fazla aram?zda 7-8 puan bi fark olurEn son düzenleyen Mehmet Kartal Kara; 04-02-2018, 20:02.
Yorum Yap
-
Ben de diyorum ki Ba?ak?ehir olaca??na renkliler olsun. Bunu bir futbolsever olarak s?yl?yorum. Taraftar? olmayan, devleti dolayl? yoldan soyan akbilspor ?amp olmas?n.
En az?ndan Gs'li Fb'li g?n?l vermi? arkada?lar?m var vars?n onlar sevinsin.
Ba?ak?ehir olursa futbolun yok olu?una 1 ad?m daha yakla??r bu ?lke.
Biz nas?l bu ?lke i?in bir geleceksek, Ba?ak?ehir tam tersi.
Bu benim ki?isel d???ncem. Ha oyun olarak ?amp olmay? en ?ok hak eden tak?m bu akbiller olabilir ama biz olam?yorsak tek iste?im Ba?ak?ehir olmas?n ?ampiyon.
Bize gelirsek, tek oyun plan? ile ?ampiyon olan tek bir tak?m hat?rlam?yorum son y?llarda. Bana ak?ll? 11 prof adam verin Be?ikta?'a yenilmem o kadar basitiz art?k bu ligde.
Yorum Yap
-
Aslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen de diyorum ki Ba?ak?ehir olaca??na renkliler olsun. Bunu bir futbolsever olarak s?yl?yorum. Taraftar? olmayan, devleti dolayl? yoldan soyan akbilspor ?amp olmas?n.
Bu benim ki?isel d???ncem. Ha oyun olarak ?amp olmay? en ?ok hak eden tak?m bu akbiller olabilir ama biz olam?yorsak tek iste?im Ba?ak?ehir olmas?n ?ampiyon.
Bize gelirsek, tek oyun plan? ile ?ampiyon olan tek bir tak?m hat?rlam?yorum son y?llarda. Bana ak?ll? 11 prof adam verin Be?ikta?'a yenilmem o kadar basitiz art?k bu ligde.
Ayn?s?n? yazd?m bika? sayfa ?nce
fet?saray ile rte?ehir kap??mas? var ilk iki s?rada.
Biz olam?yosak fener olsun d???ncesine yak?n?m. Hem bu ?ekilde aziz de devam eder.
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen de diyorum ki Ba?ak?ehir olaca??na renkliler olsun. Bunu bir futbolsever olarak s?yl?yorum. Taraftar? olmayan, devleti dolayl? yoldan soyan akbilspor ?amp olmas?n.
Ayn?s?n? yazd?m bika? sayfa ?nce
fet?saray ile rte?ehir kap??mas? var ilk iki s?rada.
Biz olam?yosak fener olsun d???ncesine yak?n?m. Hem bu ?ekilde aziz de devam eder.
Seneye istersek daha iyi olur her ?ey.
Yorum Yap
-
Aslı Nail Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSivas kazan?r, Gs haftay? zararda kapat?r.
SM-T820 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap