Vay be, ?mit yat??a ge?iremedi, k?rm?z? bile yemediler, takdir ettim.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVaran 1
Yorum Yap
-
Aslı Koray Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteranla??ld? fb'liler aziz bablar?ndan talimat alm??lar. hakemlerin ?zerine oynayacaklar. ba?lad?lar gene a?lamaya...
Yorum Yap
-
Aslı Mert Kavuzlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Gokhan Aksoy tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVe fenerde y?netim istifa sesleri ba?lad?...
Ne demekmi? Aziz ba?gana istifa demek?
Yorum Yap
-
Aslı Sercan Mert Pulurlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Koray Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteranla??ld? fb'liler aziz bablar?ndan talimat alm??lar. hakemlerin ?zerine oynayacaklar. ba?lad?lar gene a?lamaya...
Yorum Yap
-
Aslı Koray Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sercan Mert Pulurlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Koray Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteranla??ld? fb'liler aziz bablar?ndan talimat alm??lar. hakemlerin ?zerine oynayacaklar. ba?lad?lar gene a?lamaya...
Yorum Yap
-
R?dvan Dilmen: "Trabzon'da bir hakem, net 3 k?rm?z? kart g?stermiyorsa, 8.4 puan nas?l al?r? Elinizi vicdan?n?za koyup s?yleyin. Fenerbah?e yenerdi diye demiyorum, yenemeyebilirdi de. Ayn? Ali Palab?y?k, Kad?k?y'de Negredo'nun gol?n? vermedi?inde 4 ma? ceza ald?."
R?dvan ne a?lad? be.. Salak gs ve ba?ak?ehir alm?? ba??n? gidiyor bu hala bizle u?ra??yor
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterR?dvan Dilmen: "Trabzon'da bir hakem, net 3 k?rm?z? kart g?stermiyorsa, 8.4 puan nas?l al?r? Elinizi vicdan?n?za koyup s?yleyin. Fenerbah?e yenerdi diye demiyorum, yenemeyebilirdi de. Ayn? Ali Palab?y?k, Kad?k?y'de Negredo'nun gol?n? vermedi?inde 4 ma? ceza ald?."
R?dvan ne a?lad? be.. Salak gs ve ba?ak?ehir alm?? ba??n? gidiyor bu hala bizle u?ra??yor
Yorum Yap
Yorum Yap