Haftaya goztepe macinda da gs puan kaybeder insallah
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Abdullah Eymen Yesiltepe tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Ali G?ne? tarafından Gönderilmiş Mesajı göstero k??ede topu kapt?ran hangi salakt?,kale bombo? pas? verebilse muhtemelen gidip bo? kaleye atacaklar adam gidip topu kapt?rd? korner oldu
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMac sonu roportajinda Muslera'nin gozleri doldu sanki aglamamak icin dudaklarini isirdi ben mi yanlis gordum, duygulandi bildiginiz
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Deniz Teslim Toprak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNeden kaybettiniz' sorusuna Tudor: "Rakip, 2 gol att?. Biz, 1 gol att?k."
Yorum Yap
-
Aslı Deniz Teslim Toprak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNeden kaybettiniz' sorusuna Tudor: "Rakip, 2 gol att?. Biz, 1 gol att?k."
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
Bu Gs benim g?z?mde ;
D?nem d?nem sezona iyi ba?layan fakat ?zellikle ikinci yar? ortalar?nda yar??tan kopan anadolu tak?mlar?n gibi.
Biraz fazla gaza geldiler.. Ger?ekler ??kmaya ba?lay?nca meydana, fark?na vard?lar tabi.
(asl?nda bu i?i bilen taraftarlar? memnun de?ildi durumdan.. Yendikleri ma?larda bile "?ok pozisyon veriyoruz, Tudor'la olmaz vs. diyenler vard?, onlar? tenzih edelim)
Yorum Yap
-
Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya goztepe macinda da gs puan kaybeder insallah
Yorum Yap
-
Aslı Rahmi Kerem Kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHaftaya goztepe macinda da gs puan kaybeder insallah
Yorum Yap
-
?imdi bu ?ike de?ilde nedir?
SporxOnaylanm?? hesap @sporx 2 dk.2 dakika ?nce
Karab?kspor'da Seleznyov, Torje, Grozav, Papp ve Tanase, Fenerbah?e ma??n?n kadrosuna al?nmad?.
Futbol ?ube Sorumlusu Toraman: "Kadro d??? b?rak?lma olay? do?ru de?il. Hocam?z bu ma? i?in 5 ki?iyi d???nmedi?ini s?yledi. Trabzonspor ma??nda kadroya al?nabilirler"
Yorum Yap
Yorum Yap