Yasin sa? bek. Yuklen oraya Malatya
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Benim ?evremde iyi diyende var gitsin diyende ?ok kafalar? kar???kAslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs'li arkada?lar?m delirmi? vaziyetteler valla. Acayip bir nefret var herife kar??. Bu ma?ta bu ?ekilde kepaze olmaya devam ederlerse bu herifi taraftar g?nderir. Adamlar salak de?iller Tudor ile bir ?ey olamayacaklar?n? biliyorlar haftalard?r da b?yle d???n?yorlar. Bu ma? barda?? ta??r?r. Ben barda?? ta??rmas?n istiyorum.Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDursun ?zbek bunu g?ndermezAslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray bu ma?ta 2-3 farkla yenilirse k?t? olur.
Tudor'u g?ndermesinler. Berabere falan bitsin s?r?ncemede gitsinler bi 6-7 hafta daha. Zaten kopup gidecekleri kesin yeter ki Tudor'u yedirmeyelim
Gs ma??nda beraberlik bekliyorum veya en fazla 1 farkla yenilsinler. Aksi bizim i?imize gelmez bu ?aps?z? g?ndermeye kalkarlar
Yeni hoca devre aras? gelmesin. 19-20-21. haftalarda gelsin ki kamp vs g?remesin 3-5 g?n dahi olsa.
Yorum Yap
-
Kar??s?nda salak Turgut var Gs sald?rcak Malatya az ak?ll? olursa atarAslı Yusuf Arslan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYasin sa? bek. Yuklen oraya Malatya
Yorum Yap
Yorum Yap