Bu arada Malatya'n?n sa? beki Issam Chabek ?ok iyi adam. Bizim ma?ta da dikkatimi ?ekmi?ti hep en do?ru ?ekilde kullan?yor topu ve m?daheleleri yerinde.
Talha'c?m sa?la kesiyor bu sene de Negredo-Alanya var ?yle. Onlar merkeze kesilmi? iyi toplar ama kaliteli orta sert kavisli direkt dokunsan gol olacak toplard?r. ?stad? da burda ve t?m medyada (?st?ne bir de kendisi de dahil) bitirilmeye ?al???lan Caner Erkin. O y?zden Osmanl? tarz? i? saha ma?lar?nda kesinlikle Caner olmal? sol bekimiz diyorum. Vars?n iki kere fazla ka??rs?n rakip sa? a???? . Rakip ka? defa geliyor ki zaten sana bu ma?larda?
Kat?l?yorum i? sahadaki ma?larda formda bir Caner daha ?ok i?imize yarar. Ba?ak?ehir ma?lar? ve d??ardaki derbi ma?lar?nda oynamamal? sadece
Aslı Ahmet Emre Balci tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
?u le? gsnin +Capsiz aykutun bile gerisine puan olarak d??t?k ya takima ve hocaya kizginligimi kelimelerle anlatamam..😏😠
Tak?mdan ziyade hoca. Cl d?n??? aslar? oynat?p kaybetti puanlar? hep. Di?erlerinin de moraller yerde haz?r olamad?lar. Devre aras? geldi hala direk monte edilen yok tak?ma. Birinde puan kaybettin hadi. ??k di?erine di?erleri ile topla puanlar?. Kayseri Yeni Malatya Gen?ler Akhisar gibi le? bile olmayan tak?mlara tam 9 puan kaybettik. Bizimkiler cl gibi motive olacak ciddiye alacak ya ?u sayd???m tak?mlar bizim ceza saham?za giremez b?rak ?utu gol?.
Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Serhat Senel tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Galatasaray bu ma?ta 2-3 farkla yenilirse k?t? olur.
Tudor'u g?ndermesinler. Berabere falan bitsin s?r?ncemede gitsinler bi 6-7 hafta daha. Zaten kopup gidecekleri kesin yeter ki Tudor'u yedirmeyelim
Gs ma??nda beraberlik bekliyorum veya en fazla 1 farkla yenilsinler. Aksi bizim i?imize gelmez bu ?aps?z? g?ndermeye kalkarlar
Dursun ?zbek bunu g?ndermez
Gs'li arkada?lar?m delirmi? vaziyetteler valla. Acayip bir nefret var herife kar??. Bu ma?ta bu ?ekilde kepaze olmaya devam ederlerse bu herifi taraftar g?nderir. Adamlar salak de?iller Tudor ile bir ?ey olamayacaklar?n? biliyorlar haftalard?r da b?yle d???n?yorlar. Bu ma? barda?? ta??r?r. Ben barda?? ta??rmas?n istiyorum.
Yeni hoca devre aras? gelmesin. 19-20-21. haftalarda gelsin ki kamp vs g?remesin 3-5 g?n dahi olsa.
Yorum Yap