Aslı Gokhan.Kara tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Negredo'nun neyini g?rd?k de adam? bitirdik, anlam?yorum. Gomis bizde olsa ve devaml? 85'lerde oyuna dahil olsa ne de?i?ecekti? Adam? daha tam anlam?yla g?remedik bile, ilk 11'de ba?lad??? ma? yok.
Gomez geldiginde kotu de olsa oynatiyordu hoca sanki oyle hatirliyorum neden bu sefer boyle yapti anlamadim acaba istemedigi birini mi aldilar
Negredo tutarsa ve Lens ile Medel monte edildi?inde, Sosa gibi bir virt??z? de al?rsak bir de ?ne ge?tikten sonra r?lantiye alma huyumuzdan vazge?ersek kesinlikle yine ?ampiyonuz. Gs iyi oynuyor ve iyi kadro kurdu en b?y?k rakibimiz olabilirler. Ama bence biz ?ampiyon oluruz.
Aslı Halil Ibrahim Celtikcilioglu tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Sene ayn? 2016. Ar?ive a??p bakal?m ayn?lar? yaz?lm??t?r. Gs s?per, acayip bizi yener ?tekine fark atar.
Bence bakal?m ayn?lar? ??kacak.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Hat?rl?yorum ge?en y?l Akhisar ma??ndan sonra benzer ?eyler s?ylenmi?ti. Bu y?lki farklar? ?n alan presleri ger?ekten etkili. Pasla ??kamayan tak?mlar? bo?abilirler. Osmanl?'da ortasahada bu tip adamlar var ama b?lo sa?masapan bi ortasaha ile oynuyo
Ele?tiri falan olacak tabi, tak?m istekli olsun rehavete kap?lmas?n ama baz? yorumlar? hayretle okuyorum.Adamlar bizden 2 ay ?nce sezonu a?m?? ne kadar i?tahl?lar diyorsunuz, onlar?n ?stersunda elenmi? hali, bizim ?imdiki halimiz.Yani fiziken ve mental olarak onlar o ma?ta ne kadar haz?rsa biz ?imdi o kadar haz?r?z.Size ?u c?mle iyi empoze edilmi? "gs ve fb k?t?yd? de siz ondan ?ampiyon oldunuz".Mesela ?u an gs yapt??? presi Allah a?k?na bize de yaps?n Osmanl? 2 pas yapamad? ya hani, bir de bizde denesinler de sonucu g?relim.
Yorum Yap