Kimsede su? yok b?t?n su? biz de ??yle ucube tak?mlara bas?p ge?emedik

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş

Bu konu kapatıldı.

X
X
- 

Bu merdiven mevzusu nedir? Bi ben bilmiyorum san?r?mAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb'nin kahpeli?i g?rd?n?z m? ? Ne de olsa ma?? ald?k diyip son dk'da giderken merdivenlerde olu?an yo?unlu?u vermi?ler itiraz olarak dakikas?n? silip yoksa merdivenler ?ok nizami ma? i?erisinde ger?ekten art?k b?yle a?a??l?kla?maya ba?lad?lar.
Her Daim Be?ikta?!!!
Yorum Yap
 - 

Fb'nin i?eride ki ma??nda merdiven bo?luklar?ndan dolay? ceza vermi? pfdk 25.000 onlarda bizim Gs ma??n? ?rnek g?stermi?ler objektif yakla??m?n?z bu mu demi?ler ama fotoda dk silmi?ler me?erse ma??n son dakikalar?ym?? insanlar erken ??k?yor ya onu g?stermi?ler kans?z ?erefsizlerAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu merdiven mevzusu nedir? Bi ben bilmiyorum san?r?mAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb'nin kahpeli?i g?rd?n?z m? ? Ne de olsa ma?? ald?k diyip son dk'da giderken merdivenlerde olu?an yo?unlu?u vermi?ler itiraz olarak dakikas?n? silip yoksa merdivenler ?ok nizami ma? i?erisinde ger?ekten art?k b?yle a?a??l?kla?maya ba?lad?lar.
Her Daim Be?ikta?!!!
Yorum Yap
 - 

Ahaha hayati gs onunAslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBenim ada? bi?eler diyecek mi acaba hakemle ilgili?
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
Yorum Yap
 - 

Vay be bu hallerede mi d??eceklerdi 🤣[emoji2][emoji23]Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb'nin i?eride ki ma??nda merdiven bo?luklar?ndan dolay? ceza vermi? pfdk 25.000 onlarda bizim Gs ma??n? ?rnek g?stermi?ler objektif yakla??m?n?z bu mu demi?ler ama fotoda dk silmi?ler me?erse ma??n son dakikalar?ym?? insanlar erken ??k?yor ya onu g?stermi?ler kans?z ?erefsizlerAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu merdiven mevzusu nedir? Bi ben bilmiyorum san?r?mAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb'nin kahpeli?i g?rd?n?z m? ? Ne de olsa ma?? ald?k diyip son dk'da giderken merdivenlerde olu?an yo?unlu?u vermi?ler itiraz olarak dakikas?n? silip yoksa merdivenler ?ok nizami ma? i?erisinde ger?ekten art?k b?yle a?a??l?kla?maya ba?lad?lar.
Her Daim Be?ikta?!!!
Cevap i?in te?ekk?rler
Her Daim Be?ikta?!!!
Yorum Yap
 - 

Rica ederim.Aynen bu kadar d??t?ler ar?k buradan vurmaya ?al???yorlar.Aslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVay be bu hallerede mi d??eceklerdi ????[emoji2][emoji23]Aslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb'nin i?eride ki ma??nda merdiven bo?luklar?ndan dolay? ceza vermi? pfdk 25.000 onlarda bizim Gs ma??n? ?rnek g?stermi?ler objektif yakla??m?n?z bu mu demi?ler ama fotoda dk silmi?ler me?erse ma??n son dakikalar?ym?? insanlar erken ??k?yor ya onu g?stermi?ler kans?z ?erefsizlerAslı Yildiray Kalay tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu merdiven mevzusu nedir? Bi ben bilmiyorum san?r?mAslı Aycan Kaya tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFb'nin kahpeli?i g?rd?n?z m? ? Ne de olsa ma?? ald?k diyip son dk'da giderken merdivenlerde olu?an yo?unlu?u vermi?ler itiraz olarak dakikas?n? silip yoksa merdivenler ?ok nizami ma? i?erisinde ger?ekten art?k b?yle a?a??l?kla?maya ba?lad?lar.
Her Daim Be?ikta?!!!
Cevap i?in te?ekk?rler
Her Daim Be?ikta?!!!
Yorum Yap
 - 

Ahmet ?akar @ahmetcakar1 1
Futbolun i?inde 40 y?l?m gecti.Bu ma?ta bi?eyler oldu.Hissediyorum ayr?ca kaleci milan lukac ?n performans?ndan cok rahats?z?m.
Yorum Yap

Yorum Yap