Bi Mariano?ya bakiyorum bir de bizim Beck?e. Sonra Quaresma niye oynamiyor. Adami oynatan yok ki.

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş

Bu konu kapatıldı.

X
X
- 

[emoji122] [emoji122] [emoji122] hay a?z?na sa?l?k...Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu karamsarl?kla nas?l ya??yorsunuz abi siz [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
 - 

Kadrosu da cok kaliteli...Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs istekli,arzulu olunca gerisi geliyor ..
Yorum Yap
 - 

?izgiden ayr?lmayan adam? kim nas?l oynats?n.Aslı Muammer ?ak?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi Mariano?ya bakiyorum bir de bizim Beck?e. Sonra Quaresma niye oynamiyor. Adami oynatan yok ki.
Yorum Yap
 - 

?nde Lens arkada Beck olsun, Lens bile pek bir sey yapamaz.Aslı Caner Konca tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?izgiden ayr?lmayan adam? kim nas?l oynats?n.Aslı Muammer ?ak?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi Mariano?ya bakiyorum bir de bizim Beck?e. Sonra Quaresma niye oynamiyor. Adami oynatan yok ki.
Yorum Yap
 - 

Valla karde?im beck'i bende severim ama adamda malesef topu nereye kullanca??na dair bir fikri yokmu? gibi oynuyorAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHahaha ondan kurtulcaz bir kac haftaya insallah asil sorun fabri benceAslı Y?lmaz ?pek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBizdede beck rakip sahadan bizim kaleye geri pas at?yor ne olmu? yaniAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdamlar stoperleri ortasahaya kadar getiriyor . Sifira iniyorlar orta acarken.. icerde kalabaliklar yani olmasi gerekenleri yapiyorlar . Bu hafta bizle karsilassalar bizide yenerlerdi hemen form tutmaliyiz.gif)
.gif)
Almanlardaki ?al??ma h?rs? var ama geri kalan ?zellikleri yok
Fabri'nin hatas? uzaktan kolay gol yemesi yak?n mesafedende kolay kolay gol yemiyor
Bu sorununu a?mas? laz?m asl?nda
Yorum Yap

Yorum Yap