Bi Mariano?ya bakiyorum bir de bizim Beck?e. Sonra Quaresma niye oynamiyor. Adami oynatan yok ki.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı ?smail Ar? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu karamsarl?kla nas?l ya??yorsunuz abi siz [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs istekli,arzulu olunca gerisi geliyor ..
Yorum Yap
-
Aslı Muammer ?ak?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi Mariano?ya bakiyorum bir de bizim Beck?e. Sonra Quaresma niye oynamiyor. Adami oynatan yok ki.
Yorum Yap
-
Aslı Caner Konca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Muammer ?ak?r tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBi Mariano?ya bakiyorum bir de bizim Beck?e. Sonra Quaresma niye oynamiyor. Adami oynatan yok ki.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Y?lmaz ?pek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAdamlar stoperleri ortasahaya kadar getiriyor . Sifira iniyorlar orta acarken.. icerde kalabaliklar yani olmasi gerekenleri yapiyorlar . Bu hafta bizle karsilassalar bizide yenerlerdi hemen form tutmaliyiz
Almanlardaki ?al??ma h?rs? var ama geri kalan ?zellikleri yok
Fabri'nin hatas? uzaktan kolay gol yemesi yak?n mesafedende kolay kolay gol yemiyor
Bu sorununu a?mas? laz?m asl?nda
Yorum Yap
Yorum Yap