Duyuru
??k?ş
Henüz duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Demba Ba oru?lu. 77.dakika gibi okunuyormu? ezan. Tam ezanla atsa gol?n? ne g?zel olur
-
Konyasporda Eto izin alm?? Fb ma??nda kadroda olmayacakm??
G?ztepede Kadu,Sabri,Poko,Tanju Kayhan ve Halil Akbunar yok
Bir yorum yaz:
-
Soyle bir durum aklima gelmiyor degil
Galatasaray Goztepede maglup haberi gelen Fenerliler Konya macini bitiminda sampiyon olduklarini sanarak sahaya dokulurken Basaksehir'in Kasimpasayi yenip sampiyon olduklarindan habersiz...
Bir yorum yaz:
-
?lk 3 tak?mdan biri puan kaybedecek gibime geliyor. Fb bence yenemeyecek.
Bir yorum yaz:
-
Geldi b?y?k g?n.
Allah-u ekber diyor muyuz @Demba Ba? [emoji3][emoji3][emoji3]
Bir yorum yaz:
-
Gs ?ampiyon olamazsa sen g?r winnerl???. ??lerinde patlar. O kadar da kuruldular haz?rl?k Yapt?lar fena olur. Ger?ek bir y?k?m ve travma.
ay hadi in?
Bir yorum yaz:
-
?? saha ma??nda Demba Ba'y? oynatmayadabilirler,taraftarla sorun ya?am??t?Aslı Ugur Sinan Gokduman tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterDemba n?n oru? tutma ihtimalinin y?ksek olmas? beni umutsuzland?r?yor
SM-A700F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Demba n?n oru? tutma ihtimalinin y?ksek olmas? beni umutsuzland?r?yor
SM-A700F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
F?rat demek ki ?ok iyi ma? y?netmi? ki yine g?rev verilmi?. Be?ikta? ?n lehine yapsa ?u hatalar? haftalarca g?rev verilmezdi. Mhk ??k ?u tak?ma ma?? kazand?r kaybettir demez. Yapt??? hakem atamalar? ile gerekli mesajlar? herkes anl?yor. Dolay?s?yla bizde buna tepki veremedi?imiz i?in bu sene hakemler taraf?ndan k?y?ld?k. Bu sava?ta yeterli m?cadeleyi g?steremedik kaybettik. Buda y?netime yazar.
Bir yorum yaz:
-
adamlar i?i ?ansa b?rakmam?? o kadar garanticiler.gif)
ba?ak?ehirede f?rat? vermi?ler.
c?c?de gs ma??nda d?d?k ?alacak.
hay?rl? ramazanlar. hay?rl? i?ler
En son düzenleyen Atilla Acar; 16-05-2018, 18:29.
Bir yorum yaz:
-
bir ?lkedeki futbol kurumlar? ve yetkilileri Fenerbah?e kupa als?n diye elinden geleni yap?yor ya pes diyorum lan bu sene ?u fb ye g?sterilen,yap?lan tolerans?n 10 da 1 i bize yap?lsa cumartesi vodafone arenaya kupa gelmi?ti.Allahtan camia mal camia da bunlar konyaya da kaybeder...
Bir yorum yaz:
-
Fener son hafta bi s?rpriz ya?amas?n diye Ali Palab?k vermi?er ma?a
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: