Auta korner verdi 2. Korner gol oldu vay ?ans?n?za..
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Insallah tek handikaplari hoca ama suana kadar cok ilerdeler anca kontra bir takim bunlari alt ust eder. Eski osmanli oleydi ama takimin eksiklerini dolduramamislar. Gese gazi aldimi gider hakemleride sanki arkalarina almislar gibi yine bu sene sinsi sinsi gelecekler bence son haftaya kadar . Net rakibimiz bence ama senol hocaya guveniyorum. Stoper yerine kaleci alsak daha iyi sankiAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGsde bisey yok gercekten sadece hirsli oynuyorlar. Hicbir oyun planlari yok. Sanslarina ilk 2 hafta cok kolay rakipler denk geldi. Patlayacak bunlar
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Forvetsi oynuyorlar suan. 6-7 tane yabanci gonderdiler takimdan ve yerlerine kimseyi almadilarAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPasada forvet var ofansif orta saha var osmanlida hicbir sey kalmamis. Eski osmanliyla alakalari yokAslı Cihan Eker tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFiskt?r avantaj? diye bir?ey yoktur. Biz pa?ayla oynad?k onlar osmanl? ile. Ne fark var
Yorum Yap
-
Ben hic korkmuyorum gsden. ?lk ciddi rakipte gorucem ben onlari. Haftayada berbat sivasla oynuyorlar. 4. Hafta antalya deplasmaninda gorucez gsyiAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterInsallah tek handikaplari hoca ama suana kadar cok ilerdeler anca kontra bir takim bunlari alt ust eder. Eski osmanli oleydi ama takimin eksiklerini dolduramamislar. Gese gazi aldimi gider hakemleride sanki arkalarina almislar gibi yine bu sene sinsi sinsi gelecekler bence son haftaya kadar . Net rakibimiz bence ama senol hocaya guveniyorum. Stoper yerine kaleci alsak daha iyi sankiAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGsde bisey yok gercekten sadece hirsli oynuyorlar. Hicbir oyun planlari yok. Sanslarina ilk 2 hafta cok kolay rakipler denk geldi. Patlayacak bunlar
Yorum Yap
-
Insallah ama kazanma ozguvenini aldilar gecen senede cop kadrolari yoktu ama net eksik olan yerleri vardi simdi kapattilar talha ne yazikki.. bence zor bir lig olacak cl fln bu adamlar sonuna gider. Biz kaleci ve sosayi alalim stoper vida dan da umitli degilim ben daha net biri alincaksa alinsinAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBen hic korkmuyorum gsden. ?lk ciddi rakipte gorucem ben onlari. Haftayada berbat sivasla oynuyorlar. 4. Hafta antalya deplasmaninda gorucez gsyiAslı Mehmet Uluer tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterInsallah tek handikaplari hoca ama suana kadar cok ilerdeler anca kontra bir takim bunlari alt ust eder. Eski osmanli oleydi ama takimin eksiklerini dolduramamislar. Gese gazi aldimi gider hakemleride sanki arkalarina almislar gibi yine bu sene sinsi sinsi gelecekler bence son haftaya kadar . Net rakibimiz bence ama senol hocaya guveniyorum. Stoper yerine kaleci alsak daha iyi sankiAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGsde bisey yok gercekten sadece hirsli oynuyorlar. Hicbir oyun planlari yok. Sanslarina ilk 2 hafta cok kolay rakipler denk geldi. Patlayacak bunlar
Yorum Yap
-
forvet dedi?in b?yle olacak doksana doksana as?yor. gomis baya sa?lam santraformu? marsilya da neden 20 gol att??? belli oldu 30'undan sonra geli?mi? bitiricili?i. bu arada osmanl? b?lent uygunla acayip sevimsiz ve rezil bir tak?m olmu?. umar?m d??erler. forvetsiz oynuyor kendi sahas?nda. sanki barcelonas?n pas yapa yapa ilerleyeceksin sanki forvetsiz oynuyorsun.
Yorum Yap
-
Kat?l?yorum.Aslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomis negredo ile soldadonun attigi toplam golden fazla atar. Linc etmeyin gercek maalesef
Yorum Yap
Yorum Yap