Hakem ac?d? 1 dk uzatt?
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Burada da oynatm?yorlar ki.Bizdeki gibi sonradan oyuna giriyor hepAslı Cem Pattaban tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u Kerim'i ?enol Hoca oynatmad? ya daha ne diyim.
Yorum Yap
-
hepimiz d?n q7 ye yap?lanlar y?z?nden ?i?tik. kusura bakma.Aslı Can Ayten tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBence bana haks?zl?k yap?yorsunuz. Her f?rsatta yere vurmuyorum ben kendisini. Hatta ?u mesaj?m? Quaresma ?zelinde de?il son 3 penalt?n?n 2'sini ka??ran tak?m?n genelini kast ederek yazd?m. Ama ?nemli de?il, baz?lar?m?z ne kimin ne yapt???na ne s?yledi?ine bakmadan savunma refleksine kurgulam?? kendini. Can?n?z sa? olsun bir ?ey demiyorum...Aslı Levent.Sahin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHayat?n?zda ilk kez penalt? ka??ran g?rd?n?z de?ilmi yada Be?ikta??ta hi? penay? ka??ran olmam??t? d?n ilk kez q 7 ka??rd?...her f?rsatta yere vurdu?unuz adam bir ?ok Ma?ta ya??na ra?men en ?ok faydal? olan ve m?cadele eden adam...yaz?klar olsun size..Aslı Kenan Isan tarafından Gönderilmiş Mesajı göstervallahi q7ye kim laf sokacak diye bekliyordum. o an? koval?yorsunuz dimiAslı Can Ayten tarafından Gönderilmiş Mesajı göster??te penalt? atmay? bilince b?yle oluyor demek ki
Yorum Yap
-
Yada iyiki att?n gebersinler beter olsunlar 6y? yesinler in?aallahAslı Ramazan Midilli tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKerim bunu atmayayd?n iyiydi
Tudoru kovar terime ??kerler ?imdi
...L?G? KOYALIM L?G?...
...L?G? KOYALIM L?G?...
Yorum Yap
Yorum Yap