?zeti izledim ndiaye baya diri, dinamizm katm??.Bizim feda y?l?n?n ilk senesindeki oyun anlay???na benziyordu ?zetten g?rebildi?im kadar?yla gsnin oyunu ama o gomisin sevin?leri nedir ?yle ya ?ok komik geldi hareketleri, kayseri de ?ok iyi g?z?kmedi, ben kayseriden daha iyi bir oyun bekliyordum.Bakal?m ilerleyen haftalarda nas?l oynayacaklar, ge?en sene de iyi ba?lay?p hatta bizle stad?m?zda berabere kalm??lard? sonra yamuldular. Bizim tak?m bir haz?r olsun, ?ampiyonluk arzusu tekrardan gelsin, transferlerimiz tamamlans?n o zaman? sab?rs?zl?kla bekliyor olaca??m
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Tolgay Tolga tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSezonu erken a?t?n?z,mutlaka d???? olacak.
Gaz,motivasyon gibi unsurlarla co?kulu oynad?n?z,sistem oturtman?z uzun s?re alacak.Bizimle ba? edemezsiniz.?imdi kendi forumlar?n?za gidebilirsiniz.
Yorum Yap
-
Aslı Erman Atmaca tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs nin resmi hesab?n?n att??? twite bak?n.
Bunlar resmen kan karde?i olmu?.
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
Yorum Yap
-
bu sabah ?s formal? birisini g?rd?m hayretler icerisinde kald?m nesli t?kenmemi?miydi bunlar?n yahu ,
?unu hic kimse unutmas?n tak?m?nda kaliteli en az 2/3 yerli oyuncu olmayan tak?m sampiyon falan olamaz c?nk? yabanc?lar ne ligi tan?yor ne zor gececek deplasmanlar?
bu yuzden baz? maclarda sudan c?km?s bal?ga doneceklerdir
Yorum Yap
-
Aslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu gassayi gecebilcez m? ? nas?l ba? edece?iz bunlarla? ?ok gicli bunlar ya..
gayseden 100% febeden 99% nefret ederim!
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sezgin Ye?ildal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu gassayi gecebilcez m? ? nas?l ba? edece?iz bunlarla? ?ok gicli bunlar ya..
gayseden 100% febeden 99% nefret ederim!
Yorum Yap
Yorum Yap