Mor menek?e ?al?yorlar 

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş

Bu konu kapatıldı.

X
X
- 

Ve ?yle de oldu[emoji3]Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEvet o futbolcular varken u?uyordu zaten ts. En az?ndan ?uan sahada olanlar kendilerini kan?tlamak i?in daha ?ok ?abalarlar..Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster11 kesinle?ti, ulan R?za ?u kadroyla mahvedeceksin her?eyi. O kadar umutluydum ?u ma?tan ?u sa?ma 11 y?z?nden zerre umudum kalmad?.
Kucka-Burak-Mas-Rodellega zaten yoklar sakat ve cezal? olduklar?ndan bir de ?st?ne gitmi? Sosa'y?, Abd?lkadir'i ve Castillo'yu yedek oturtmu?. Lanetttt herif.
GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
 - 

Ts o oyuncular olsa ilk yar?da bitirmi?ti i?i yaln?zAslı Burak Demir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterVe ?yle de oldu[emoji3]Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEvet o futbolcular varken u?uyordu zaten ts. En az?ndan ?uan sahada olanlar kendilerini kan?tlamak i?in daha ?ok ?abalarlar..Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı göster11 kesinle?ti, ulan R?za ?u kadroyla mahvedeceksin her?eyi. O kadar umutluydum ?u ma?tan ?u sa?ma 11 y?z?nden zerre umudum kalmad?.
Kucka-Burak-Mas-Rodellega zaten yoklar sakat ve cezal? olduklar?ndan bir de ?st?ne gitmi? Sosa'y?, Abd?lkadir'i ve Castillo'yu yedek oturtmu?. Lanetttt herif.
GT-I9500 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi

Yorum Yap

Yorum Yap