Haydi hamsiler bi i?e yaray?n.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBelki beraberlik s?prizi cikabilir. Trabzonun kazanacagina ihtimal dahi vermiyorum ama berabere kalirlar belki
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBelki beraberlik s?prizi cikabilir. Trabzonun kazanacagina ihtimal dahi vermiyorum ama berabere kalirlar belki
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBelki beraberlik s?prizi cikabilir. Trabzonun kazanacagina ihtimal dahi vermiyorum ama berabere kalirlar belki
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBelki beraberlik s?prizi cikabilir. Trabzonun kazanacagina ihtimal dahi vermiyorum ama berabere kalirlar belki
Yorum Yap
-
Ts ilk gol? yerse farka gider ma?..
Ts ne kadar direnebilirse o kadar ?ans? artar.Bireysel olarak iyi top?ular var ama tak?m oyunu ?ok zay?f..Kendi sahas?nda genelde iyi ba?l?yorlar in?a?lah da bu s?re? de gol veya gollerde bulurlar..Gs ?ok atletik.zaten yorgun da de?iller.Ge?en haftadan puan b?rakt??? i?in bu hafta daha ?ok sald?racak..
Ben sonucun gs lehine bitece?ini d???n?yorum ne yaz?kki
Her Daim Be?ikta?!!!
Yorum Yap
Yorum Yap