?u futbolla devam ederlerse i?erde taraftar? ma? kaybettirmez bunlara.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?? izlemiyor sadece yorumlar? okuyorum
Adamlar? neden bu kadar k???ms?yoruz anlamad?m
i?in bizimle olan k?sm? i?in ben zaten rahat?m, bu sene lig karmas? yapsalar dahi biz ?ampiyon olaca??z
Yorum Yap
-
Aslı Berke Demirel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKayserispor bu kadroyu daha kotu degerlendiremezdi heralde varela ve badji gibi adamlar nasil yedek olur
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Suat Baran tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMa?? izlemiyor sadece yorumlar? okuyorum
Adamlar? neden bu kadar k???ms?yoruz anlamad?m
i?in bizimle olan k?sm? i?in ben zaten rahat?m, bu sene lig karmas? yapsalar dahi biz ?ampiyon olaca??z
Yorum Yap
-
Abart?lacak bi durum yok ?ok diri g?r?n?yor gs o kadar. O kadar da olsun bizim ?ampiyonluk kutlamalar? devam ederken oyuncular tatile bile ??kmam??ken bunlar yeni sezonu a?m??t?. Haziran sonundan beri haz?rlan?yor form tutmalar? normal. Haftaya s?ner balon tudor gitsin terim gelsin diye a?larlar. Kayseri de ne yap?yor nas?l dizili? anlamak zor
Yorum Yap
-
baya guclenmisler. transferlerinde hepsi iyi futbolcu futbol akillari kimse iyi is basarmis (cok para harcasalarda) hep kaliteli adam aldilar bu sene, feghouli de giricek bu takima, bi enerji yakalamislar tempolu yardimlasmali oyun icin. icerde kayseri fln umrumda diil, cok bariz herifler baya guclenmis. bu sene rakibimiz net gs olur.
Yorum Yap
-
Kayseri'nin ortasahas?na ?st?nl?k kurmak kolay. Gel bir de Talisca O?uzhan medel koyal?m oraya bakal?m adam kovalamaktan nefes alabiliyor musunuz. Gs sezonu erken a?mas?n?n ekme?ini yiyor ?uan. Taktikleri yok bask?l? ba?la ?l?m?ne Ko? erkenden gol? bul. Ama ya bulamazsan bu taktikle erken gol??
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap