G?ztepe ma??n?n 3-3?e gelmesinin iki sebebi var bana kal?rsa : 3-1 oldu?unda taraftar?n co?kusuyla G?ztepe?nin oyun disiplininden kopmas? ve oyunu en h?zl? yoldan rakip sahaya ta??yan Tayfur?un -e?er bir sakatl??? yoksa ki yok gibi duruyordu- Tamer Tuna taraf?ndan de?i?tirilmesidir. Elbette Alanyaspor da ?zellikle Trabzonspor ma??ndan elde etti?i tecr?be ve ?zg?ven ile ma?a son ana kadar as?lmas? da bir ba?ka etkendi. Her ?ey bir yana g?zel ma? oldu. Son olarak; olur olmad?k yerlere 30-35.000 ki?ilik stadlar yapan devletimizin ?zmir?i bu kadar ihmal etmesi de anla??labilir gibi de?il.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Engin Cetinalp tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs yensin, Fenerbah?e tamamen kar??s?n. Zaten Gs bize rakip olamaz. En ge? 15.nci hafta lideriz...
Yorum Yap
-
Aslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?ztepe ma??n?n 3-3?e gelmesinin iki sebebi var bana kal?rsa : 3-1 oldu?unda taraftar?n co?kusuyla G?ztepe?nin oyun disiplininden kopmas? ve oyunu en h?zl? yoldan rakip sahaya ta??yan Tayfur?un -e?er bir sakatl??? yoksa ki yok gibi duruyordu- Tamer Tuna taraf?ndan de?i?tirilmesidir. Elbette Alanyaspor da ?zellikle Trabzonspor ma??ndan elde etti?i tecr?be ve ?zg?ven ile ma?a son ana kadar as?lmas? da bir ba?ka etkendi. Her ?ey bir yana g?zel ma? oldu. Son olarak; olur olmad?k yerlere 30-35.000 ki?ilik stadlar yapan devletimizin ?zmir?i bu kadar ihmal etmesi de anla??labilir gibi de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Emre Serbest tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?ztepe ma??n?n 3-3?e gelmesinin iki sebebi var bana kal?rsa : 3-1 oldu?unda taraftar?n co?kusuyla G?ztepe?nin oyun disiplininden kopmas? ve oyunu en h?zl? yoldan rakip sahaya ta??yan Tayfur?un -e?er bir sakatl??? yoksa ki yok gibi duruyordu- Tamer Tuna taraf?ndan de?i?tirilmesidir. Elbette Alanyaspor da ?zellikle Trabzonspor ma??ndan elde etti?i tecr?be ve ?zg?ven ile ma?a son ana kadar as?lmas? da bir ba?ka etkendi. Her ?ey bir yana g?zel ma? oldu. Son olarak; olur olmad?k yerlere 30-35.000 ki?ilik stadlar yapan devletimizin ?zmir?i bu kadar ihmal etmesi de anla??labilir gibi de?il.
Yorum Yap
-
Aslı Ekrem Bozbey tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Emre Serbest tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterG?ztepe ma??n?n 3-3?e gelmesinin iki sebebi var bana kal?rsa : 3-1 oldu?unda taraftar?n co?kusuyla G?ztepe?nin oyun disiplininden kopmas? ve oyunu en h?zl? yoldan rakip sahaya ta??yan Tayfur?un -e?er bir sakatl??? yoksa ki yok gibi duruyordu- Tamer Tuna taraf?ndan de?i?tirilmesidir. Elbette Alanyaspor da ?zellikle Trabzonspor ma??ndan elde etti?i tecr?be ve ?zg?ven ile ma?a son ana kadar as?lmas? da bir ba?ka etkendi. Her ?ey bir yana g?zel ma? oldu. Son olarak; olur olmad?k yerlere 30-35.000 ki?ilik stadlar yapan devletimizin ?zmir?i bu kadar ihmal etmesi de anla??labilir gibi de?il.
Ge?en y?l playoff ma??ndan beri Tayfur'u yaz?yorum. O g?n ilk defa izlemi?tim ve kendimden biraz utanm??t?m. Bu kadar yetenekli bir adam?n ismi kula??ma gelmemi?ti ben de izlememi?tim.
Tayfur e?er ?st?ne koyabilirse mutlaka Be?ikta?'ta g?rmek istedi?im bir isim. Ger?ekten nedenini tam ??zemiyorum ama adamda bir?eyler var yani sanki biraz daha iyi bir tak?mda oynasa daha kaliteli adamlarla al ver yapsa u?ar gidermi? gibi geliyor. 24 ya??nda hen?z
Yorum Yap
-
Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGencler akhisari 2-0 yeniyor. Adamlar?n ??k?? d?nemine denk geldik. Gs le? halindeyken oynad?. Bu sene her?ey gs lehine ve bizim aleyhimize devam ediyor
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGencler akhisari 2-0 yeniyor. Adamlar?n ??k?? d?nemine denk geldik. Gs le? halindeyken oynad?. Bu sene her?ey gs lehine ve bizim aleyhimize devam ediyor
Yorum Yap
Yorum Yap