Ligin kaderini etkileyebilecek bir hafta. Bizim mutlaka kazanmam?z gereken hafta. gs puan kaybeder hele bir de ma?lup olursa o zaman ?ok ?ey de?i?ir.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu hafta da GS yenilmezse aff?na s???narak, ba?l??? ba?ka bir arkada? a?sa iyi olur
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterbu hafta da GS yenilmezse aff?na s???narak, ba?l??? ba?ka bir arkada? a?sa iyi olur
Yorum Yap
-
Aslı Ramazan T?len tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBundan yakla??k 7-8 sene ?nce forzada haftan?n di?er ma?lar?n?n?n ba?l?klar?n? ben a??yordum. Bi ara ?ok iyi totem olmu?tu , bi hafta Fener di?er hafta Galatasaray puan kaybediyordu. Hepinizin izniyle 10. haftadan itibaren bu g?revi devralmak istiyorum
Yorum Yap
-
?u onun bunun evlad? sar???n fahi?e beyo?lu yosmas? gomis'e dua etsin, biraz da top?u olmayan, ama 2-3 hafta golleriyle ta??yan kazma tolga'ya. Ge?en y?llar muslera olmasa k?me d??eceklerdi neredeyse. Hep 1-2 futbolcu kurtar?yor. Ah ulan ?u sevimsiz fener koysa da, 2-3 hafta bi yamulsalar.
Yorum Yap
-
Biz kazanmadan digerlerinin ne yaptigi pek onemli degil. Kendi kendimizi 3 haftada atese attik.
Lig sonuncusu, kume dusecek Gencler'e yenildik, belalimiz Basaksehir'i nasil yenecegiz bilmiyorum, harbi cok zor mac.
Bir de Monaco deplasmani sonrasi, en son Mario Gomez'li sezon yendigimiz takim...
3 haftada 8 puan fark yedik, bu hafta 10 puana cikarsa ki buyuk ihtimal, ??p bir sezon olacak.
Gs'yi ucurumlara atmak varken biz Avrupa'yi sectik, gruptan cikmak mi 3. sampiyonluk mu deseler, sonuna kadar uclemeyi yapalim derdim ama biz mac sectik ve Gencler'i bile yenemedik.
Le? Kasimpasa, Gencler ve Trabzon'dan 2 puan cikardik, devre arasi gelene kadar seriye baglamak lazim, Genclerbirligi'ne ruhsuz bir sekilde yenilince pek hesap kitap yapasi kalmadi insanin.
Yorum Yap
Yorum Yap