Tad?m tuzum kalmad? bitsin bu hafta lig sonuncusunu yenemedik puan fark? 8 oldu buradan d?nd?rmek zor olacak aptal tak?mlara aptalca puanlar verdik hay?rl?s? olsun.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı G?khan ?zba? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs iyi top oynam?yor kadrolar? da bizden iyi de?il ama....
Adamlar ?ampiyonlu?u bizden ?ok daha fazla istiyor.. Bizimkilerin napt??? belli de?il.. Sezon ba??nda ele?tirenlere kar?? ??k?yordum. Toparlar?z diyordum ama yok aga daha da geriye gittik..
Baz? polyanalar?n uyanmas? i?in bi ka? hafta daha laz?m. Lig bu hafta bitti.. ?n?allah ben ve benim gibi d???nenler yan?l?r?z
Yorum Yap
-
Bu kahpeler bir ?ekilde kazan?yor biz de ruhsuz ruhsuz oynay?p ma?lup oluyoruz. Basaksehir ma?? ?ok ?nemli kazanamassak e?er ?ok b?y?k s?k?nt? kazan?p seri yapabilirsek benim umudum var halen daha bunlar 1 mac kaybeder i?eride kazan?r?z puan fark? 2 olur e?er tak?m kendini toplarsa tabi yoksa Ba?ak?ehire de ma?lup olur mantara ba?lar?z
Yorum Yap
-
Aslı Ihsan.Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Sinan ?z tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterLigin bitti?ine inananlar sezon sonu gelsin madem. Bu ki?ilerin ?o?u ge?en sezon 27. hafta fener'le cimbomla 10'ar puan fark varken, ilk puan kayb?m?zda onlar? potaya sokaca??m?z? d???nen ki?iler. Daha 26 ma? var oynanmayan. ?nanmayan g?lge etmesin. Bilerek mi yap?yorsunuz?
Yorum Yap
-
Aslı ?sa ?etin tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?nan?lmaz bi lig ba?lang?c?, kim ne derse desin 8 ma?ta 22 puan muazzam bi olay, burda ilk haftadan beri s?rekli k???ms?yoruz, k?t?l?yoruz ama adamlar lig tarihinin en rahat ?ampiyonlu?unu alabilirler.
Bu arada hakemler Be?ikta?'? kolluyor yeeeeeaaaa diye a?layan ibneler.
Bursa ma??nda Serdar Aziz at?lmad?. Cenk Tosun kendini yere atar diye a?l?yorlard?, Gomis'e ?al?nan penalt?.
Hakemler itekleyemi b?rak?nca d????leri sert olacak. Sab?r biraz Sab?r !
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterYemin ediyorum inanam?yorum g?zlerime ya. Daha hi?bir b?y?k tak?mla oynamam?? Gs (Be?ikta?,Fener,Ts,Ba?ak) 8 puan yapt? diye ?ampiyonluk gitmi? mi?. Sene sonu gelsin de bi bakal?m kimler Polyanna'ym?? kimler felaket tellal?.
Yorum Yap
-
Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiraz moral olsun
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBiraz moral olsun
Yorum Yap
Yorum Yap