Jonsonmdur nedir 1 tane olumlu pas atmad?.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
simdi bize yeni muhabbet lazim zorlu fikstur muhabbetine zaten muhaliftim biz 0 yazdik onlar 3 yazdi fark 5 ti zorlu fikstur baslayinca 8 oldu. haftaya basaksehire puan kaybet fark cift hane sonra can s?k?nt?s?n? gidermek icin ne konusucagiz bilmiyorum bir kere su turk liginde zor fikstur diye birsey olur mu arkadaslar ya havaya girdiysen herkesi tokatlarsin kimmis zor?
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs Negredoyu biz Gomisi alsayd?k ?uanda onlardan daha fazla puan?m?z olurdu desem kat?lmayan biri ??kar m?? ??karsa niye kat?lm?yor?
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Tayfun Polat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomis-Negredo olay?nda da ?enol G?ne?'e vurdunuz bravo.
Nerden biliyorsunuz Gomis'in bizim kadroda olsayd? Cenk'i oynataca??n?.
Gomez varken Cenk'i mi oynat?yordu hoca.
S?re ald??? ma?larda gol atam?yorsa Negredo hoca m? su?lu .(Negredoya k?t? demiyorum)
Ayn? ?eyler Medel ve Lens i?in de yaz?l?yordu.?imdi
Medel ve Lens yedek kalmakta hakl?ym?? diyorlar.
Benim g?rd???m Negredo Cenk'i kesemez.
Hele Leipzig ve milli ma?lardaki Cenk'i.
D?nk? ma?ta Cenk ve Negredo'nun su?u yok ama Gomez olsayd? ?apkadan tav?an? ??kart?rd?.Ya da Abu bir delilik yapard? atard? gol?.
Ele?tirin ama torpilcilikle su?lamay?n son 2 senenin ?ampiyon tak?m?n hocas?n?.
Ele?tiriyorsan?z Lepzig ma??ndan da sonra ele?tirin skor taraftar? olmay?n.
Porto ma??ndaki 3. Gol?m?zde golden ?nceki top Cenkte olsayd? kaleye mi vururdu Babel e mi verirdi.
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Mustafa Emir Can tarafından Gönderilmiş Mesajı göstersimdi bize yeni muhabbet lazim zorlu fikstur muhabbetine zaten muhaliftim biz 0 yazdik onlar 3 yazdi fark 5 ti zorlu fikstur baslayinca 8 oldu. haftaya basaksehire puan kaybet fark cift hane sonra can s?k?nt?s?n? gidermek icin ne konusucagiz bilmiyorum bir kere su turk liginde zor fikstur diye birsey olur mu arkadaslar ya havaya girdiysen herkesi tokatlarsin kimmis zor?
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Basaksehir
Alanya
G?ztepe
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Yalcin Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tayfun Polat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomis-Negredo olay?nda da ?enol G?ne?'e vurdunuz bravo.
S?re ald??? ma?larda gol atam?yorsa Negredo hoca m? su?lu .(Negredoya k?t? demiyorum)
D?nk? ma?ta Cenk ve Negredo'nun su?u yok ama Gomez olsayd? ?apkadan tav?an? ??kart?rd?.Ya da Abu bir delilik yapard? atard? gol?.
Porto ma??ndaki 3. Gol?m?zde golden ?nceki top Cenkte olsayd? kaleye mi vururdu Babel e mi verirdi.
Yorum Yap
-
Aslı Tayfun Polat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Yalcin Tuna tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tayfun Polat tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomis-Negredo olay?nda da ?enol G?ne?'e vurdunuz bravo.
?unida ekleyeyim Be?ikta?'?n 7 ma? ilk 11 oynayan forveti 3 golde kalmamal?. Ki 2si penalt?dan.
Bu arada Cenk i severim mutlaka tak?mda tutulmal?. 2 forvet olarak kullan?ld???nda ?ok daha etkili.
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildiEn son düzenleyen Yalcin Tuna; 14-10-2017, 22:11.
Yorum Yap
Yorum Yap