Biz bu mallara nas?l kupay? kapt?rd?k. Adamlar PTT oynasa ilk 10 u zorlar
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Hocam ger?ekten meraktan soruyorum yabanc? ligler konusunda fazla ilgili de?ilim Negrodo bize gelmeden ?nce hi? dikkatimi ?eken bi oyuncu de?ildi gerek sosyal medya gerekse spor yorumcular?ni okuyorum Gomezden bile iyi diyenler var.Nedir bu Negredonun o harika ?zelli?i mesela Gomez gibi gol vuruslarimi abubacar gibi g??l? veya yetenekli mi h?zl? m? leblebici mi kafa toplar?m? nedir olay?
Yorum Yap
-
Gomez geldi?inde 1 y?l oynamam?? bir adam olarak geldi. Cenk ise 1. Hafta da 3 gol att?. Sezon sonunda ne oldu? Gomez 26 gol att? ve kral oldu. Bence Negredoda da su? vard?r. Sosa gitti Talisca geldi. Kerim ve Olcay yerine de Lens ve Babel geldi. Quaresma ve T?re iki kadroda da varlar. Atiba O?uzhan zaten ayn?. Ha Gomez birde g??ebe gibi stad gezdi?imiz sezonda oynad?. Negredonun avantaj? ?u, Vodafone Park var. ?kisi de 3 kulvarda m?cadele ederken geldi ve ikisinin de rakibi Cenk idi. Gomez 26 att? sezon sonunda bakal?m Negredo ka? gol atm?? olacak.
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Eser Asan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocam ger?ekten meraktan soruyorum yabanc? ligler konusunda fazla ilgili de?ilim Negrodo bize gelmeden ?nce hi? dikkatimi ?eken bi oyuncu de?ildi gerek sosyal medya gerekse spor yorumcular?ni okuyorum Gomezden bile iyi diyenler var.Nedir bu Negredonun o harika ?zelli?i mesela Gomez gibi gol vuruslarimi abubacar gibi g??l? veya yetenekli mi h?zl? m? leblebici mi kafa toplar?m? nedir olay?
Bir zamanlar ispanyanin as forvetiydi
Yorum Yap
-
Aslı Eser Asan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHocam ger?ekten meraktan soruyorum yabanc? ligler konusunda fazla ilgili de?ilim Negrodo bize gelmeden ?nce hi? dikkatimi ?eken bi oyuncu de?ildi gerek sosyal medya gerekse spor yorumcular?ni okuyorum Gomezden bile iyi diyenler var.Nedir bu Negredonun o harika ?zelli?i mesela Gomez gibi gol vuruslarimi abubacar gibi g??l? veya yetenekli mi h?zl? m? leblebici mi kafa toplar?m? nedir olay?
SM-N910C cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Yorum Yap
-
Aslı Hamit Bektas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGomez geldi?inde 1 y?l oynamam?? bir adam olarak geldi. Cenk ise 1. Hafta da 3 gol att?. Sezon sonunda ne oldu? Gomez 26 gol att? ve kral oldu. Bence Negredoda da su? vard?r. Sosa gitti Talisca geldi. Kerim ve Olcay yerine de Lens ve Babel geldi. Quaresma ve T?re iki kadroda da varlar. Atiba O?uzhan zaten ayn?. Ha Gomez birde g??ebe gibi stad gezdi?imiz sezonda oynad?. Negredonun avantaj? ?u, Vodafone Park var. ?kisi de 3 kulvarda m?cadele ederken geldi ve ikisinin de rakibi Cenk idi. Gomez 26 att? sezon sonunda bakal?m Negredo ka? gol atm?? olacak.
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Yorum Yap
-
Gomis-Negredo olay?nda da ?enol G?ne?'e vurdunuz bravo.
Nerden biliyorsunuz Gomis'in bizim kadroda olsayd? Cenk'i oynataca??n?.
Gomez varken Cenk'i mi oynat?yordu hoca.
S?re ald??? ma?larda gol atam?yorsa Negredo hoca m? su?lu .(Negredoya k?t? demiyorum)
Ayn? ?eyler Medel ve Lens i?in de yaz?l?yordu.?imdi
Medel ve Lens yedek kalmakta hakl?ym?? diyorlar.
Benim g?rd???m Negredo Cenk'i kesemez.
Hele Leipzig ve milli ma?lardaki Cenk'i.
D?nk? ma?ta Cenk ve Negredo'nun su?u yok ama Gomez olsayd? ?apkadan tav?an? ??kart?rd?.Ya da Abu bir delilik yapard? atard? gol?.
Ele?tirin ama torpilcilikle su?lamay?n son 2 senenin ?ampiyon tak?m?n hocas?n?.
Ele?tiriyorsan?z Lepzig ma??ndan da sonra ele?tirin skor taraftar? olmay?n.
Yorum Yap
Yorum Yap