Duyuru
??k?ş
Henüz duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
birader ?akam?s?n sen.ben b?yle inan?yorum seni ne rahats?z ediyorAslı Mirsad ?braimi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterabi yanlis anlama,yasin da benden buyuk. her hafta birseyler yaziyorsun bunun benzeri,sanki gaipten ilham aliyormussun gibi. bir turlu evirip cevirip "dogruyu soyledim" dedirtiyorsun ama bence bosver,adminler de uyarir umarim artikAslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösters?ralama 1 GS kesinle?ti 2. biziz. fb bursa ma??nda puan kaybeder diye d???n?yordum ama olmad?. ba?ak?ehirin ve fb nin 1 ma? puan kaybedip 2.olaca??z buna inan?yorum
Bir yorum yaz:
-
abi yanlis anlama,yasin da benden buyuk. her hafta birseyler yaziyorsun bunun benzeri,sanki gaipten ilham aliyormussun gibi. bir turlu evirip cevirip "dogruyu soyledim" dedirtiyorsun ama bence bosver,adminler de uyarir umarim artikAslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösters?ralama 1 GS kesinle?ti 2. biziz. fb bursa ma??nda puan kaybeder diye d???n?yordum ama olmad?. ba?ak?ehirin ve fb nin 1 ma? puan kaybedip 2.olaca??z buna inan?yorum
Bir yorum yaz:
-
Olcan hadi lan bug?n tv ye eski g?r?nt?leri g?sterdiler kalbimden olcan Gs ye ?aksada ge?ti.hadi lan olcan ad?n hadi ?ak gs ye hadi
Bir yorum yaz:
-
Bilali ald? oyuna ya
salak bilalin gsye kar?? kasmayaca??n? t?m ?lke biliyor
Bir yorum yaz:
-
Dalga gecmiyorAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAykut Kocaman: "F?rat Ayd?nus'un v?cut diline bakt?m. Ma?? hakem gibi y?netece?im diyordu."
Adam art?k dalga ge?meye ba?lad?
o kadar ?akal ki hakem fbyi tuttu ele?tirilerinin ?n?ne ge?iyor
boyle davrand??? zaman iki tarafta hakemden memnun degildiye getirecek fbli medya taraf?ndan
o kadar iyi biliyorki pislikleri sinsi kopek
Bir yorum yaz:
-
Bu i? son haftaya kal?rsa fener her t?rl? pisli?i al?r yapar ?ampiyonlu?u
Bir yorum yaz:
-
Hakemlere m? soveyim,bizi bu durumlara getiren tak?ma m? ?
Bir yorum yaz:
-
Musrafa omzuyla topu aldi el verildi ustune itirazdan haksiz yere sari yedi.
MI 5 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Bir yorum yaz:
-
Ali palabiyik kontrolu kaybetmeye basladi
Yuh akhisar gs ceza sahasindayken adam.oyunu durdurdu sakatlik icin
Bir yorum yaz:
-
,Muhabir: "Bursaspor Ba?kan? puan?m?z ?al?nd? dedi.F?rat Ayd?nus i?in ne diyeceksiniz?"Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHahahah yemin ederim s?y?rm??Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAykut Kocaman: "F?rat Ayd?nus'un v?cut diline bakt?m. Ma?? hakem gibi y?netece?im diyordu."
Adam art?k dalga ge?meye ba?lad?
Aykut Kocaman: "Kat?lm?yorum. Hakem hatalar? sonlara do?ru bizim aleyhimize oldu"
Bir yorum yaz:
-
Gomis fena kacirdi biz boyle kacirsak kesin kazanamazdik
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: