Bu hafta daha ekmek ??kmaz bize gs karab?k? rahat ge?er
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Dany cezaliymi? iyi mi k?t? m? karar veremedim..Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKarab?k kadro le?. Antalya ile oynasalar antalya bunlardan buradada puan alirdi
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Antalya cok k?t?. Rakip 10 kisi hala baski falan kuramadilar pozisyona girmeyi gec ceza sahasina bile yaklasamadilarAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSivas'ta ilgin? ma? oluyor. 3-0 ?ndeyken Sivas, 10 ki?i kald?, Nasri asistiyle 3-1 oldu.
Yorum Yap
-
Antalya'y? bizim 10-11 sezonu ikinci yar?s?na benzetiyorum, o kadar y?ld?z var , ko?an m?cadele eden adam yok, ve ayn? o d?nem ki biz gibi ?n taraf ?ok iyi arka taraf le?Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntalya cok k?t?. Rakip 10 kisi hala baski falan kuramadilar pozisyona girmeyi gec ceza sahasina bile yaklasamadilarAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSivas'ta ilgin? ma? oluyor. 3-0 ?ndeyken Sivas, 10 ki?i kald?, Nasri asistiyle 3-1 oldu.
CASPER_VIA_M1 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
?n tarafta kosan kimse yok herkes y?r?yor top bekliyor. Bir cacik olmaz onlardanAslı Ali Can Erdo?an tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntalya'y? bizim 10-11 sezonu ikinci yar?s?na benzetiyorum, o kadar y?ld?z var , ko?an m?cadele eden adam yok, ve ayn? o d?nem ki biz gibi ?n taraf ?ok iyi arka taraf le?Aslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAntalya cok k?t?. Rakip 10 kisi hala baski falan kuramadilar pozisyona girmeyi gec ceza sahasina bile yaklasamadilarAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSivas'ta ilgin? ma? oluyor. 3-0 ?ndeyken Sivas, 10 ki?i kald?, Nasri asistiyle 3-1 oldu.
CASPER_VIA_M1 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap