Ne oldu ya, gs 10 puan ?n?m?zemi ge?ti??
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Beyler bu tablo daha ?ok de?i?ir Gs i?erde fenere kaybeder falana hi? gerek yok deplasman ma?lar? belirler her sene oldu?u gibi derbilerin ?nemi eskisi kadar fazla de?il bu gaylar bu h?za dayanamaz ??k?? ba?lad???nda da birbirlerini yerler meraklanmay?n.
Bizim odaklanmam?z gereken yer ?ampiyonlar ligi.
Yorum Yap
-
Ik? post ustte b?z?m f?kstur kolay denm?s b? ustte gs n?n f?ksturu kolay denm?s anlamad?m . bana gore b?z?m f?kstur daha kolay gozuktu. Butun zorlu deplasmanlar hep ?k?nc? yar?da. Gs ?se antalya ve bursa g?b? ?k? zor deplasman? gect?.evler?nde ekstra b? puan kayb? yasamal?lar.b?z?m kas?mpasa beraberl?g?m?z olmasayd? suan cok guzel durumda olacakt?k. Icerde kes?nl?kle puan kayb? yasamam?z laz?m. Ts ve basakseh?r? yenmel?y?z. Daha l?g?n bas? yand?k b?tt?k denecek b?s? yok ama bu asamada tak?lmam?z laz?m.
Oncek? sayfalardada yazd?m.bursa dun nas?l kontraya c?kamad? ?nan?l?r g?b? deg?l.adamlar serdar az?z? gecemed? 3 e1 .mal her?fler.
Yorum Yap
-
Aslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursa ak?ll? olsaydi son toplarda ilk yari 3-0 olmu?tu ama gs genel anlamda iyidi ,diriler bana g?re biz,gs ve Basaksehir aras?nda gecer ?ampiyonluk,hak eden kazansin.
arada Fb-Ts-Gen?lerbirli?i-Ba?ak?ehir vs ..
Bakal?m ger?ek anlamda g??leri test edilecek bu periyot. ?u an i?in ne yorum yap?lsa bo?.
Yorum Yap
-
Aslı Fatih Bas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursa ak?ll? olsaydi son toplarda ilk yari 3-0 olmu?tu ama gs genel anlamda iyidi ,diriler bana g?re biz,gs ve Basaksehir aras?nda gecer ?ampiyonluk,hak eden kazansin.
Bakal?m ger?ek anlamda g??leri test edilecek bu periyot. ?u an i?in ne yorum yap?lsa bo?.
Yorum Yap
-
Aslı Tu??e G?rel tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Fatih Bas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Ersin Ozturk tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBursa ak?ll? olsaydi son toplarda ilk yari 3-0 olmu?tu ama gs genel anlamda iyidi ,diriler bana g?re biz,gs ve Basaksehir aras?nda gecer ?ampiyonluk,hak eden kazansin.
Yorum Yap
-
Aslı Ak?n Ek?i tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Tun? Ye?illi tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu sene bizi ?ampiyon yapmazlar tecr?bem ?yle diyor
SM-A510F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
Yorum Yap