Aslı Hicret Guler tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı Bahad?r Co?kun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hicret Guler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan Malatya, Super Lige ??km??s?n, zemin rezil halde. K???n ne hale gelecek Allah bilir. Bunu denetleyen bir kurum zaten yok bu ?lkede. Biz b?yle i?ren? ?tesi zeminlerde oynamak zorunda m?y?z??
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMalatya macina bakan oldu mu hi?? Kadroya bakt?m hep yabanc? Malatya'n?n ve hep Fransa liginden
Nacer Barazite ?ok kaliteli bir transfer Hollanda liginde iyiydi, Aly Cissokho yine ligin say?l? sol beklerinden ?u an iddia ediyorum Gs ve Fb'nin sol beklerinden iyi Khalid Boutaib ?ok iyi pivot santrafor ge?en sene Fransa 2'nin gol kral? ve Fransa 2'nin en az gol yiyen kalecisini de kaleye monte ettiler Farnolle, Azubuike 97'li Nijerya milli tak?m?na kadar y?kseldi san?r?m ?ok abart? olacak ama Malatyaspor'un Kante'si resmen Stoperde yine Yal??n'? ald?lar Ba?ak?ehir'den, bir de malum eski fenerli Dia kanatta oynuyor.
Ligde kalmaya yetecek bir tak?m kurdular bence hocalar? da Ertu?rul Sa?lam.
Yorum Yap
-
Aslı Bahad?r Co?kun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Hicret Guler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterUlan Malatya, Super Lige ??km??s?n, zemin rezil halde. K???n ne hale gelecek Allah bilir. Bunu denetleyen bir kurum zaten yok bu ?lkede. Biz b?yle i?ren? ?tesi zeminlerde oynamak zorunda m?y?z??
Yorum Yap
-
Malatya iyi kadro kurmus ligde kalir
Akhisar gecen seneki formu devam ediyor cok iyi kadrosu olmasada iyi oynuyolar bu haftda ben cok begendim baya iyi oynadilar.
Alanya savunmada sorunlari var kotu oynamadilar daha cok pozisyon bulmalarina ragmen yenildiler savunma kismini basarirlarsa kume dusmenin ustunde sonlara dogru rahat sezon gecirirler.
Bu sene antepon pesinden gencler gider artik diye dusunuyorum.
Kadro kalitesi olarak artirmazlarsa goztepe bence kotuler.
Bi 3.adayimda su anda karabuk.
Gs yiede bibyrin izleyelim
Bakalim ama bu fenerlilerin ozgiveni nerden geliyor bilmiyorum hayir daha dun ahmethan samed lerden skor cebirmesini beklediler gecen sene lens bu sene valbuena ayagina bakan adamlar.
Guliano gelince bi anda haldir haldir hucum yapicaklarini saniyolar.
Bide eldeki paralari bitti siye biliyorum daha stoper kanat sol bek bekliyolar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Trabzon'daki Perreira ger?ekten ne ?irkeflik yapm?? ?yle yaw!
Traore'ye direkt sakatlay?c? ?ekilde sald?ran Durica da ayr? bir fecaat.
Trabzon 9 ki?i kalmal?yd?. Hakemler Trabzon'un sahas?nda korkup rakipleri do?ruyor galiba. Ersun Yanal da hakemlerim bu durumunu bilip bu kadar sertli?e y?neltmi? olabilir.
Yorum Yap
-
Aslı Bahad?r Co?kun tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterMalatya macina bakan oldu mu hi?? Kadroya bakt?m hep yabanc? Malatya'n?n ve hep Fransa liginden
Nacer Barazite ?ok kaliteli bir transfer Hollanda liginde iyiydi, Aly Cissokho yine ligin say?l? sol beklerinden ?u an iddia ediyorum Gs ve Fb'nin sol beklerinden iyi Khalid Boutaib ?ok iyi pivot santrafor ge?en sene Fransa 2'nin gol kral? ve Fransa 2'nin en az gol yiyen kalecisini de kaleye monte ettiler Farnolle, Azubuike 97'li Nijerya milli tak?m?na kadar y?kseldi san?r?m ?ok abart? olacak ama Malatyaspor'un Kante'si resmen Stoperde yine Yal??n'? ald?lar Ba?ak?ehir'den, bir de malum eski fenerli Dia kanatta oynuyor.
Ligde kalmaya yetecek bir tak?m kurdular bence hocalar? da Ertu?rul Sa?lam.
Yorum Yap
-
Ersun Yanal genelde uygulatir takimlarinda bu sertlik dozajini. Dunku maci izlemedim ama anlasilan baya sindirmeye yonelik hareketler yapilmis.
Fenerbahce'nin basindayken de rakip orta sahayi gectigi an indiriyordu oyunculari, o sayede cok mac kazanmisligi da vardir hani. Aynisini yapmaya baslar mi bilemem ama Trabzon sarilar kadar kollanan bir camia olmadigi icin kart rekorlari kirabilirler.
Yorum Yap
-
Aslı Sinan Erdal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterTrabzon'daki Perreira ger?ekten ne ?irkeflik yapm?? ?yle yaw!
Traore'ye direkt sakatlay?c? ?ekilde sald?ran Durica da ayr? bir fecaat.
Trabzon 9 ki?i kalmal?yd?. Hakemler Trabzon'un sahas?nda korkup rakipleri do?ruyor galiba. Ersun Yanal da hakemlerim bu durumunu bilip bu kadar sertli?e y?neltmi? olabilir.
Yorum Yap
-
Vayy bee
Gs ye bak sen.
Ge?en sezonun kadrosundan Muslera hari? 10 de?i?ik oyuncu..
Tolga,Serdar ,Linnes ve Rodriges ge?en sezonun oyuncular?. .Serdar yeni gibi,Linnes sonlara do?ru aras?ra oynad? banko oyuncu de?ildi.
Rodriges Yasin ve Bruma'nin yedegiydi..
Tolga ba?larda banko oynad? ama sonlara do?ru formay? De Yong'a kapt?rd?. .
Fegulli'de geldi?ine g?re 8 yeni transfer ve iki de yeni say?l?r transfer. .
Bakal?m ne yapacaklar
Yorum Yap
Yorum Yap