Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Aslı Mert Karamanc? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Ersun Fener ma??ndaki gibi oyunun gidi?ini seyretmekle yetindi. Adam Trabzon'u frenliyor acayip ?ekilde.
Ba?ak'?n onbiri belki bizden de iyi ama Avrupa Ligi devreye girince kadro darl?klar? a???a ??k?yor. Elenirlerse ligin ikinci yar?s?nda tekrar form tutarlar. Ben GS'nin ?n?ne Ba?ak'? koyar?m.
????? Turkiye'de Besiktas'in ilk 11 veya ilk 22 kadrosundan daha kalitelisi yok. Nereden cikariyorsunuz bunu?
Ben mevkisinde en iyilerden 11 yapsak belki onlar ge?er demek istedim ki bu da ku?kusuz tart???l?r, 23 ki?ilik kadro a??s?ndansa durum zaten tart??maya kapal?.
Mesajı göster
Aslı Kutbettin Kilic tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Mesajı göster
Ersun Fener ma??ndaki gibi oyunun gidi?ini seyretmekle yetindi. Adam Trabzon'u frenliyor acayip ?ekilde.
Ba?ak'?n onbiri belki bizden de iyi ama Avrupa Ligi devreye girince kadro darl?klar? a???a ??k?yor. Elenirlerse ligin ikinci yar?s?nda tekrar form tutarlar. Ben GS'nin ?n?ne Ba?ak'? koyar?m.
????? Turkiye'de Besiktas'in ilk 11 veya ilk 22 kadrosundan daha kalitelisi yok. Nereden cikariyorsunuz bunu?
Ben mevkisinde en iyilerden 11 yapsak belki onlar ge?er demek istedim ki bu da ku?kusuz tart???l?r, 23 ki?ilik kadro a??s?ndansa durum zaten tart??maya kapal?.
?arp b?l ??kar topla karesini al kesirlerine ay?r.. hangi i?lemi yaparsan yap Ba?ak?ehir'in kadrosunun bizimle kap??acak bir taraf? yok.
Mete Fb formas? giymeyi unutmu?. Gol hala ofsayt kameras?ndan g?sterilmedi. El pozisyonu hala g?sterilemedi. ?u Berkan denen herif Bal?kesir'den beri bu ligde oynar hayat?mda savunmas? bu kadar rezalet bi sol bek g?rmedim buna ?smail K?yba?? da dahil.
Bu arada Dirar sakatland? ??kt? Ekici girdi. Junior Fernandes ve Love bir?eyler yaparsa Alanya atar ama yer de daha ?u le? defans?yla.
Yorum Yap