Eve ge? geldim..Tart??mali pozisyonlarla ilgili Doberman veya ?ulcu ne dedi..Gs li bi akrabam var her hafta hakem hatalarini ona gonderiyorum
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Gomis'in tek ba??na gs yi ta??masi gs i?in dezavantaj...
?ampiyon olan tak?mlar ortalam 70-75 gol at?yor. .
Gomis tek ba??na 30 atsa bile yetmeyebilir..
13 gol?n 7 sini Gomis 4 Tolga 1 Belhanda ve 1 Maicon atm??. .Yani %50 den fazla Gomis atm??. .
Tolga kariyeri boyunca bi sezonda 4 golden fazla atmami?.
Belhanda son ?? d?rt y?lda en fazla gol att??? sezon 6 gol..
Fegulli 'nin gol ortalamasi 6 falan
N'Diyaye ge?en sezon 6 ?nceki sezon 11 gol atm??. .Tabi Osmanl?spor'da 10 numara oynuyordu..
Fernando'nun gol ortalamasi 2
Bizde Babel,Talisca,Cenk,Negredo gibi direk gol y?k? ?ekebilecek oyuncular var..Bunun yan?nda Ozzy-Lens gibi katki verebilecek oyuncularimizda var...
Gol da??l?m? t?m tak?ma yay?lan takimlarin ?ampiyonluk oranlari daha y?ksek oluyor..Pepe-Tosi? ve gelecek olan Vida,hatta Adriano -Caner-G?n?l gibi gol katk?s? olan defanscilarimizda var
Yorum Yap
-
Aslı G?ktu? Durmaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterFernando gomis Mariano ben baya iyi transferler ancak bana pek kat?lan olmuyor ama ndiayede bir numara g?remiyorum. vasat bir oyuncu bence
LG-H815 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u gomis ?ok itici ya.. abart?l? bir h?rs. tolga da ayn? ?ekilde.
Gol sevinci de ?ok antipatik gomis'in.
Bunu gayse nefretimden ba??ms?z s?yl?yorum.
Yorum Yap
-
Aslı Erkan ?nsalan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Taha Dorttepe tarafından Gönderilmiş Mesajı göster?u gomis ?ok itici ya.. abart?l? bir h?rs. tolga da ayn? ?ekilde.
Gol sevinci de ?ok antipatik gomis'in.
Bunu gayse nefretimden ba??ms?z s?yl?yorum.
Ben gs'nin ?uursuzca sald?rmas?n? bizim Moonfather d?nemindeki futbolumuza benzetiyorum.
Yorum Yap
-
Orta sahada ciddi top kay?plar? var ve bu top kay?plar?n? de?erlendirecek bir tak?mla oynamad?lar. Ciddi a??klar veriyorlar geride. Gs'nin ?u oyunla sezon sonuna kadar kafaya oynamas? mucize olur. Gomis'e gelince, fena oyuncu de?il, hatta lig i?in ortan?n ?zerinde oyuncu. Yaln?z Gs'yi kafada tutmaya yetmez.
Yorum Yap
-
Aslı Eray Cavdar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir'in bug?n puan kaybetmesi laz?m Trabzonspor'a. Hi? sevmiyorum zaten ?unlar? umar?m yener Trabzonspor...
Deplasmanda Fb ye yenilmeyen Ba?ak?ehir'i yenen bi Ts ,bizim ma?a daha ?zg?venli ??kar. .
En iyi sonu? ma??n berabere bitmesi..
Ke?ke Fb -Ba?ak?ehir ma??da berabere bitseydi..
Yorum Yap
-
Aslı Abdulmenaf Karabulut tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Eray Cavdar tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir'in bug?n puan kaybetmesi laz?m Trabzonspor'a. Hi? sevmiyorum zaten ?unlar? umar?m yener Trabzonspor...
Deplasmanda Fb ye yenilmeyen Ba?ak?ehir'i yenen bi Ts ,bizim ma?a daha ?zg?venli ??kar. .
En iyi sonu? ma??n berabere bitmesi..
Ke?ke Fb -Ba?ak?ehir ma??da berabere bitseydi..
Yorum Yap
-
Trabzonspor'un 11'i: Esteban, Mustafa Akba?, Mas, Okay, Pereira, Sosa, Kucka, Yusuf Yaz?c?, Abd?lkadir, Olcay, Burak
Medipol Ba?ak?ehir'in 11'i: Volkan, Cai?ara, Attamah, Epureanu, Clichy, Mahmut, Emre, Visca, ?rfan Can, Kerim Frei, Adebayor
Ts'de Okay stoper 18 ya??ndaki Abd?lkadir 11'de
Ba?ak?ehirde Elia ve Mossoro yok ?rfan Kerim var ilgin? bol goll? bir ma? olabilir
Yorum Yap
Yorum Yap