R?za ?al?mbay ya? ald?k?a bunal?ma girmi?. Kendini sorgulamaya ba?lam??.. vasat teknik direkt?rl?k kariyeri i?in kendisini kovan Be?ikta?'? su?layarak i?indeki kini her ge?en g?n b?y?tmeye ba?lam??. Bence acil tedaviye ihtiyac? var.. bu kadar yetersizlik ile bu kadar h?rs iyi de?il.. su?u ne kendi ?aps?zl???nda ne de kendisinini kovan veya yenen onlarca tak?mda de?il sadece Be?ikta?'ta ar?yor.. feci bir tak?nt? haline getirmi?.. kifayetsiz muhterisin teki olmu? ??km??.
Aslı Kartal Turan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
R?za hocaya napm?? bu camiada bu kadar g?m?yor sall?yor anlamad?m ben
F3111 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
hocal?kta vasf? vizyonu a??rl??? olmad??? i?in klip yallah demi? ona, onun h?rs? kini nefreti. ama kendini y?rtsada kap?dan hoca olarak giremeyecek birdaha in?..
Aslı Necmettin Firat Ozkan tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
R?za ?al?mbay ya? ald?k?a bunal?ma girmi?. Kendini sorgulamaya ba?lam??.. vasat teknik direkt?rl?k kariyeri i?in kendisini kovan Be?ikta?'? su?layarak i?indeki kini her ge?en g?n b?y?tmeye ba?lam??. Bence acil tedaviye ihtiyac? var.. bu kadar yetersizlik ile bu kadar h?rs iyi de?il.. su?u ne kendi ?aps?zl???nda ne de kendisinini kovan veya yenen onlarca tak?mda de?il sadece Be?ikta?'ta ar?yor.. feci bir tak?nt? haline getirmi?.. kifayetsiz muhterisin teki olmu? ??km??.
Tek rakip Ba?ak?ehir en ba??ndan beri diyorum. ?ok ak?ll? bir teknik adamlar? var. Organizasyonlar? sa?lam harala g?rele futbol oynayan gs daha ?ok puan kaybeder ?zellikle d?? sahada.
Aslı G?ksel K?rmac? tarafından Gönderilmiş
Mesajı göster
Tek rakip Ba?ak?ehir en ba??ndan beri diyorum. ?ok ak?ll? bir teknik adamlar? var. Organizasyonlar? sa?lam harala g?rele futbol oynayan gs daha ?ok puan kaybeder ?zellikle d?? sahada.
7 haftada 17 puan alan bir ?s vard? ge?en sene, biride bizim deplasman ma??yd?. 8.haftadan sonra balon s?nd?, lewandowskileri falan g?mledi,, bu senede ayn?s? olacak...
Forumda hat?r? say?l? ''ya bu sene gs ?ok iyi ?ampiyonluk ?ok zor''diyen kitleyi piste alal?m..
Kaybedilen her puanda kendine prov?at?rl?k rol?ne ?stlenen ?u an ?evrimd??? olan arkada?larda e?lik etsin.
Yorum Yap