B?rak?n abi art?k sosa y?, gomez i falan
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Onu bunu bilmem sosa+olcay+yusuf+kucka gayet de g?zel olmu? seri aya?a paslarla oynamaya ?al???yorlar. Sosa gayet iyi s?rekli bo?a ??k?yor h?zl? oynuyor presi de ayn? s?rekli oyun i?inde. 1-2 ma?l?k deneme ama?l? izlemeyi ?ok isterdim bizim ?u kadroda talisca yerine bakal?m nas?l oluyor diye.
Tapatalk kullanarak iPad arac?l???yla g?nderildi
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterH?rs?z rezil etti pozisyonu. Bombo? durumda ne atabildi ne att?rabildi. Negredo orda olsa d?ner yap??t?r?rd? soluyla, i?te kalite fark? bu oluyor.
Yorum Yap
-
Aslı Koray Metin tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterelinde 5 milyon euro olsa gidip sosaya basacak adamlar g?r?yorum. elimde 5 milyon var 100.000?'unu bile sosaya vermem. lay?k oldu?u kul?b? bulmu?. oynas?n oralarda als?n paras?n? sonrada kariyerini bitirsin...
+1903
Yorum Yap
-
ben bu olcay nefretiyle sosa a?k?n? anlayam?yorum. sosa tak?m? satm??, ayak oyunlar? yapm?? ?st?ne bir de k?pek gibi pi?man olup d?nmek i?in kul?be haber yollam??. olcay'?n yetenekleri k?s?tl?yd? zaten tak?ma giremedi efendi gibi gitti, oynayam?yorum oynayacak kul?be gideyim dedi, gitti. nefretin sebebi de komik, yusuf yaz?c?, alt?nda be?ikta? taraftar?na hakaretli post i?eren bir instagram foto?raf?n? be?enmi?, olcay'?n da yusuf yaz?c? resmi olan bir foto?rafta be?enisi varm??. suni nefret yarat?yorsunuz kendinize. olcay bizim altyap?m?zdan ??kma falan da de?il. ben son derece sayg? duyuyorum. bizde nas?l h?rsl? oynuyorsa trabzon'da da ?yle oynuyor. profesyonellik aya??na kimseye kaz?k da atmaya ?al??m?yor. fakat ne kadar enteresand?r sosaya duyulan sevgi kadar nefret duyuluyor. sa?ma.
Yorum Yap
-
Aslı ?lker Uysal tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBeyler prescopta bi yayin var , beinsporttan daha HD
selcuksportshd
Yorum Yap
-
Aslı Can Ayten tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBu Abdulkadir yetenekli bir ?ocu?a benziyor
Yorum Yap
-
Aslı Soner Genc tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterben bu olcay nefretiyle sosa a?k?n? anlayam?yorum. sosa tak?m? satm??, ayak oyunlar? yapm?? ?st?ne bir de k?pek gibi pi?man olup d?nmek i?in kul?be haber yollam??. olcay'?n yetenekleri k?s?tl?yd? zaten tak?ma giremedi efendi gibi gitti, oynayam?yorum oynayacak kul?be gideyim dedi, gitti. nefretin sebebi de komik, yusuf yaz?c?, alt?nda be?ikta? taraftar?na hakaretli post i?eren bir instagram foto?raf?n? be?enmi?, olcay'?n da yusuf yaz?c? resmi olan bir foto?rafta be?enisi varm??. suni nefret yarat?yorsunuz kendinize. olcay bizim altyap?m?zdan ??kma falan da de?il. ben son derece sayg? duyuyorum. bizde nas?l h?rsl? oynuyorsa trabzon'da da ?yle oynuyor. profesyonellik aya??na kimseye kaz?k da atmaya ?al??m?yor. fakat ne kadar enteresand?r sosaya duyulan sevgi kadar nefret duyuluyor. sa?ma.
Yorum Yap
Yorum Yap