Duyuru
??k?ş
Henüz duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
konyanin dusme ihtimali kalmadi ki,kaldi mi yoksa ? osmanlispor ikili averajda geride
-
Konya de?ilde Akhisar d??se daha iyi olur..Akhisar Kayseri ye yenilse Osmanl?spor son ma? kazand? mi tamamAslı Murat Ciger tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterEger yenemeyeceksek berabere bitmesin yenilelimde su Konya dussun!
Bir yorum yaz:
-
Eger yenemeyeceksek berabere bitmesin yenilelimde su Konya dussun!
Bir yorum yaz:
-
ba?ak kas?mpa?ay? yener fener puan kaybetmesini bekleyip 3.olup belki men cezas? gelir cl ye gideriz.Aslı Siret Uslu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterart?k son hafta gs olmas?nda kim olursa olsun modunday?m ama gs olacak malesef. benim hala ba?ak?ehirin ve fb nin puan kaybedip bizim ikinci olaca??m?z umudum var.
Bir yorum yaz:
-
Yar?nki ma?? mutlaka almal?y?z. Q7 hakk?nda bir bilgi geldi mi, sorun nedir?
Haftaya Fener de ?BB de tak?labilir. Kas?mpa?a iyi gidiyor, Konya da ?l?m kal?m ma??na ??kacak.
Bir yorum yaz:
-
art?k son hafta gs olmas?nda kim olursa olsun modunday?m ama gs olacak malesef. benim hala ba?ak?ehirin ve fb nin puan kaybedip bizim ikinci olaca??m?z umudum var.
Bir yorum yaz:
-
tek temennim bu gs ?ampiyon olsun ba?ak iktidar takimi diyen arkada?lari anlamiyorum zaten bursa ?ampiyon oldu hatirlayan varmi yok ba?ak olur in?Aslı rahmi kerem kalfali tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterinsallah ya insallah haftalar sonra 1 kez sevinirizAslı mahmut zabit kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterba?ak ?nde. Haftaya ba ?akar alay? a?lar in?allahAslı kaan erden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster3 l? averajda kim ?nde gs b?k fb arasinda?
Bir yorum yaz:
-
Insallah ya insallah haftalar sonra 1 kez sevinirizAslı Mahmut Zabit Kara tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak ?nde. Haftaya Ba ?akar alay? a?lar in?allahAslı Kaan Erden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster3 l? averajda kim ?nde gs b?k fb arasinda?
Bir yorum yaz:
-
Ba?ak ?nde. Haftaya Ba ?akar alay? a?lar in?allahAslı Kaan Erden tarafından Gönderilmiş Mesajı göster3 l? averajda kim ?nde gs b?k fb arasinda?
Bir yorum yaz:
-
Adamlar ayn? anda hem fb hem gs ye ?al??maya ?al???yor. Hem oyuncu at hem Konya'n?n yenmesi i?in u?ra?.
Bir yorum yaz:
-
Gol de buyuk ihtimal ofsayt, adam hem gsye hem fenere calisiyorAslı Mehmet Kele? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterHalil yok, Poko yok Demba Ba y? at olsun bitsin
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: