Neden b?t?n yorumcular feneri poh pohluyor ?uan anlam?? de?ilim ?ok garip.

Duyuru

??k?ş

Hen?z duyuru yok

S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?

??k?ş

Bu konu kapatıldı.

X
X
- 

Bug?n k? ma?ta rezaletti. 3-4 olacak ma?. Penalt? ka??r?p 10 ki?i kald?k. Var m? daha k?t? senaryo. Ama Winner bir camia oldu?umuz i?in s?k?nt? yok. Form tutmadan bu kadar. Ya tutarsakAslı Mehmet Can Arpak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterO mac bu seneki sanssizliklarimizin hepsini kullandigimiz mac olmustur insallahAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterPa?a ma??nda Fabri bizi yakmasa fb ile puan fark? 7 olacakt? ?u an. Hahahaha

Yorum Yap
 - 

bu sene ?unlarla olan ma?larda geri d??meyelim ba?ka bir ?ey istememAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasaksehir cok tehlikeli takim
HUAWEI NXT-L29 cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
 - 

Dirar ?ok iyiydi.Aslı Sercan Mert Pulurlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryaln?z sahada bir adam vard?ki bu kadarm? g?ze batmadan hatta hi? g?z?kmeden olumlu oynar, hakikaten baya iyi tansfer.. g?lyanodan bahsediyorum evet..
Yorum Yap
 - 

M?thi? transfer. Tav?an boku gibi adam.Aslı Sercan Mert Pulurlu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösteryaln?z sahada bir adam vard?ki bu kadarm? g?ze batmadan hatta hi? g?z?kmeden olumlu oynar, hakikaten baya iyi tansfer.. g?lyanodan bahsediyorum evet..
Yorum Yap

.(Not:An? ya??yorum ba?ak?ehir rakibimiz biliyorum 
Yorum Yap