Antalya 2-1 kazanacak bence.
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
antalya normal ?artlarda yenilmez ama dedi?im gibi onlar hakk?nda ciddi ??phelerim var, bu kadar oynucunun komple haz?r olamamas? da enteresan.R?za 2. yar?y? g?remeyecek gibi ve antalya i?in tarihinin en iyi kadrosu k?me d??erse bile ?a??rmayaca??m.Bu arada gs; konya, bursa ve kas?mpa?a ma?lar?nda da puan kaybedebilir.Zaten konyadan sonras? onlar i?in ligde ne kadar iddial? olduklar?n? g?sterecek ma?lar.
Yorum Yap
-
Aslı M.Yener Kandemir tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGalatasaray bu hafta matematiksel olarak garantiler.
Yorum Yap
-
Sergen kayserinin ba??na geldi?i vakit ne yapt?. Galibiyet serisi. ?yle kayseri b?yle kayseri gelene ge?ene d?rt. D?rd?nc? haftadan sonra k?me d???yordu o gayseri. O sebepten ligde lider g?r?nen tak?mlar ?u an ki tav?an atletler. Gaz motivasyon i?tah ile gidiyorlar. Lig uzun maraton. Sakatl??? var cezas? var yorgunlu?u var form d???kl??? var. O sebepten rahat olun. Ligin en de?erli ve her b?lgede yede?i olan tak?m? kim bak?n?z. En iyi hoca en iyi TARAFTAR (?K? MA? ALINCA STAD DOLDURAN DE??L TA RAF TAR) kimin. En iyi y?netim kimin. ?smini anmaya bile de?mez. Be? alt? haftaya kimse buraya mesaj atmayacak yine baz? tak?mlar ile ilgili. Ba?ak? takip edece?iz.
Yorum Yap
-
Aslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSergen kayserinin ba??na geldi?i vakit ne yapt?. Galibiyet serisi. ?yle kayseri b?yle kayseri gelene ge?ene d?rt. D?rd?nc? haftadan sonra k?me d???yordu o gayseri. O sebepten ligde lider g?r?nen tak?mlar ?u an ki tav?an atletler. Gaz motivasyon i?tah ile gidiyorlar. Lig uzun maraton. Sakatl??? var cezas? var yorgunlu?u var form d???kl??? var. O sebepten rahat olun. Ligin en de?erli ve her b?lgede yede?i olan tak?m? kim bak?n?z. En iyi hoca en iyi TARAFTAR (?K? MA? ALINCA STAD DOLDURAN DE??L TA RAF TAR) kimin. En iyi y?netim kimin. ?smini anmaya bile de?mez. Be? alt? haftaya kimse buraya mesaj atmayacak yine baz? tak?mlar ile ilgili. Ba?ak? takip edece?iz.
Yorum Yap
-
Nasri de Eto'o da oynayacak. Djourou da. Vainqeur yeni geldi, Menez ve Sandro'nun durumu da ma? g?n? belli olur. Antalya her t?rl? iyi bi kadroyla ??kacak sahaya, ?nemli olan savunmada sa?malamamalar?. Trib?nler de dolu olacak baya bilet sat?ld? (ben de trib?nde olaca??m) zaten kombine alan da ?ok ki?i var. ?n?allah Gs eli bo? d?necek bu ?ehirden.
Yorum Yap
-
Aslı Ferhat Kavas tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterAslı Mehmet Evrim Talan tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterSergen kayserinin ba??na geldi?i vakit ne yapt?. Galibiyet serisi. ?yle kayseri b?yle kayseri gelene ge?ene d?rt. D?rd?nc? haftadan sonra k?me d???yordu o gayseri. O sebepten ligde lider g?r?nen tak?mlar ?u an ki tav?an atletler. Gaz motivasyon i?tah ile gidiyorlar. Lig uzun maraton. Sakatl??? var cezas? var yorgunlu?u var form d???kl??? var. O sebepten rahat olun. Ligin en de?erli ve her b?lgede yede?i olan tak?m? kim bak?n?z. En iyi hoca en iyi TARAFTAR (?K? MA? ALINCA STAD DOLDURAN DE??L TA RAF TAR) kimin. En iyi y?netim kimin. ?smini anmaya bile de?mez. Be? alt? haftaya kimse buraya mesaj atmayacak yine baz? tak?mlar ile ilgili. Ba?ak? takip edece?iz.
Yorum Yap
-
Aslı Halil Umut Eyaz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterNasri de Eto'o da oynayacak. Djourou da. Vainqeur yeni geldi, Menez ve Sandro'nun durumu da ma? g?n? belli olur. Antalya her t?rl? iyi bi kadroyla ??kacak sahaya, ?nemli olan savunmada sa?malamamalar?. Trib?nler de dolu olacak baya bilet sat?ld? (ben de trib?nde olaca??m) zaten kombine alan da ?ok ki?i var. ?n?allah Gs eli bo? d?necek bu ?ehirden.
Yorum Yap
Yorum Yap