?u gs?de in?allah bir son dakika travmas? ya?ar. Lig tarihinde 7 ma?lubiyet al?pta ?ampiyon olan ba?ka bir tak?m varm? bilmiyorum. Fenerbah?e ?ampiyon olursa oda ?ok sa?ma olur, bu kadar dandik kadro ve oyunla son ma?a kadar iddaalar?n? s?rd?rmeleri bile b?y?k ?ans. ?kiside bize dua etsin, ilk yar? ligi ?ok bo?lad?k. Ba?ak?ehir k?smen daha ?ok hakediyor ?ampiyonlu?u ama onlarda siyasete yak?n oldu?u i?in onlarda olmas?n diyorum bir yandan. Bu sene kimse ?ampiyon olmas?n en iyisi ya, a??kcas? ?u tak?m ?ampiyonlu?u haketti diyemiyorum
G?ztepe yeni sezonda giyece?i forma ile sahaya ??kacakm??. Ulan bi biz ??yle ?eyler yapam?yoruz. ??k i?te son ma? yeni sezon formas?yla ne olacak yani.
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Ba?ak olsun gs 3. Olsun g?rs?nler bi taraflar?n? ne g?lerim ama fener zaten 2. Elemede elenir kamiller. Ba?ak tek ba??na g?t?rs?n pastay? yapacak bir?ey yok ?uan bir beraberlik yerine galibiyet alm?? olsayd?k gsnin beraberli?inde bile ?ampiyonlu?u kutluyor olucakt?k sa?l?k olsun her i?te bir hay?r vard?r belki uefa ya gidip uefa kupas?n? alacaz olur mu olur
Tapatalk kullanarak iPhone arac?l???yla g?nderildi
Oru? oldu?u i?in demba ba d?n idmanda sadece d?z ko?u yapm??. bug?n de t?m oyuncular tesise gelirken o gelmemi?.direk stada ge?ecekmi?.ilk 11 ??kmayabilir.
Yorum Yap