Aksam basak kazanip son hafta gsnin kaybiyla sampiyonlugu bekleyebilir ama gs isi birakmazsa basaksehir yok yere onumuzde bitirmis olur. Aksamki mac icin net bir istegim yok en hayirlisi neyse o olur insallah
Duyuru
??k?ş
Hen?z duyuru yok
S?per Lig 2017 - 2018 Sezonu T?m Ma?lar?
??k?ş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Akhisar'?n kupay? almas?yla G?ztepe'nin uefa ?ans? kalmad? son hafta ma??nda tak?m bitsede tatile ??ksak kafas?nda olacakt?r Galatasaray'a da Malatya ma??n? kazan?rlarsa G?ztepe deplasman?nda 1 puan bile yetiyor yani Ba?ak ?ampiyonlu?u ?ok zor bu saatten sonra o y?zden ak?am Ba?ak puan kaybetsin 3. olal?m son haftada Sergen'in s?rpriz yapmas?n? bekleyelim 2.lik i?in
Yorum Yap
-
Hic ceza almamasi mumkun degil, verilen vaadin cok ustunde bir harcama yapinca ceza almiyorsan biz niye 3 sene boyunca o kadar kastik.Aslı Mert Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs ceza alm?cakm?? ba?kanlar? a??klama yapm?? galiba
Yorum Yap
-
Kupalara kat?lmama cezas? almayacakm??. Transfer yasa?? veya en az?ndan k?s?tlamas? gibi cezalar olacakt?r.Aslı Mert Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs ceza alm?cakm?? ba?kanlar? a??klama yapm?? galiba
Yorum Yap
-
Renkli tvlerinde detay?n? anlatt?lar ?imdi. Hi? ceza yok. 2 sene bonservis dengesi istemi?ler.her y?l -30u gecmeyeceklermis. Maa? yasa?? ise 2017de son seneymis bu ay itibariyle bitmis.maaslarda da serbestler.Aslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKupalara kat?lmama cezas? almayacakm??. Transfer yasa?? veya en az?ndan k?s?tlamas? gibi cezalar olacakt?r.Aslı Mert Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs ceza alm?cakm?? ba?kanlar? a??klama yapm?? galiba
SM-N950F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Yorum Yap
-
-30 u gecmeyeceklermis!!!! dedim ben . boyle birsey olabilir mi ya? bize 0-0 dengesi yok biz 10 milyon veremedigimiz icin aboubakari , bonservis vermek icin marceloyu satalim adamlara hic ceza verme ve -30 ucuk bir rakkam negatif sansi ver!!!Aslı Arslan Burak Bozda? tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterRenkli tvlerinde detay?n? anlatt?lar ?imdi. Hi? ceza yok. 2 sene bonservis dengesi istemi?ler.her y?l -30u gecmeyeceklermis. Maa? yasa?? ise 2017de son seneymis bu ay itibariyle bitmis.maaslarda da serbestler.Aslı Hakan ?zbek tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterKupalara kat?lmama cezas? almayacakm??. Transfer yasa?? veya en az?ndan k?s?tlamas? gibi cezalar olacakt?r.Aslı Mert Yildiz tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterGs ceza alm?cakm?? ba?kanlar? a??klama yapm?? galiba
SM-N950F cihaz?mdan Tapatalk kullan?larak g?nderildi
Hakikaten inanmasi guc!
Yorum Yap
-
O gecen sivas macindaydi, orda cekti cezayiAslı Talha Karanfiler tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBasaksehirde Mahmut cezal? duruma d??m??t? nas?l oynuyor bug?n
Yorum Yap
-
ya puan kaybetsinde 3. olalim diyorum temmuzda acmiyalim bari. gs yenilmez bence.Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir yensin mi karar veremedim.gif)
Yorum Yap
-
Olur da tak?l?rsa ?ampiyon olma ?ans? var. Galatasaray kesin kazan?r diyemiyorum.Aslı Doruk Kaymak tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterya puan kaybetsinde 3. olalim diyorum temmuzda acmiyalim bari. gs yenilmez bence.Aslı C?neyt T?rko?lu tarafından Gönderilmiş Mesajı gösterBa?ak?ehir yensin mi karar veremedim.gif)
Yorum Yap
Yorum Yap